09 / 07 / 2024

aliağa Afet Koordinasyon Merkezi

aliağa Afet Koordinasyon Merkezi

Ömer Turgut Oğuz, Büyükşehir ’in Aliağa ’da yapacağı yeni İtfaiye grubunun Sanayi kuruluşlarında meydana gelebilecek büyük yangınlara müdahale edebilecek yapıda olmasından büyük memnuniyet duyduklarını açıkladı.

Silivri Afet Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı!

Silivri'de doğal afetler sonrasında yaşanacak sorunların önüne geçmek için inşa edilen Silivri Afet Koordinasyon Merkezi (SAK) hizmete açıldı. 

Beyoğlu Afet Koordinasyon Merkezi yarın açılıyor!

Beyoğlu Belediyesi tarafından vatandaşları afetlere karşı bilinçlendirmek ve gerekli önlemleri almak amacıyla kurulan Beyoğlu Afet Koordinasyon Merkezi yarın hizmete açılıyor...

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısında inşa edilen şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi’nde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Afet Koordinasyon Merkezi Projesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi, Toçoğlu, “Afet Koordinasyon Merkezi projemizde çalışmalar oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor" dedi.

Sakarya Afet Koordinasyon Merkezi ihale için gün sayıyor!

Afet Koordinasyon Merkezi’nin ihalesine kısa süre içerisinde çıkacaklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada gerçekleştirilecek ihalenin hemen ardından projede çalışmalarının başlatılacağını kaydetti.

Sakarya'ya Afet Koordinasyon Merkezi kuruluyor!

Afet Koordinasyon Merkezi'nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin karşısındaki Büyükşehir Belediyesi’ne ait arazi üzerinde kurulacağını açıklayan Başkan Zeki Toçoğlu, “AKOM'u 2015 yılı içinde hizmete alacağız” dedi.

Serkan Acar: Aliağa'daki konaklama tesisleri yetersiz!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa’daki itfaiye binası tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası, 27 Aralık'ta törenle açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek itfaiye, Aliağa ve çevresindeki sanayi tesislerinin yoğunluğu nedeniyle “özel bir donanıma” sahip olacak.

Dev otel zincirleri Aliağa'ya gelecek!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar 'ı ziyaret etti.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa'da birinci derece sit alanına RES onayı iddiası!

Belediyeleri by-pass ederek imar planları hazırlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aliağa'nın Yüksekköy Mevkii'nde Vinci derece SİT alanı üzerinde kalan rüzgar enerji santralinin kapasite artışını da onaylamış oldu.

aliağa Afet Koordinasyon Merkezi Haberi

aliağa Afet Koordinasyon Merkezi


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapacağı yeni itfaiye binası ve Afet Koordinasyon Merkezi, Sanayi ve ticaret kenti Aliağa’da memnuniyetle karşılandı. Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Büyükşehir’in Aliağa’da yapacağı yeni İtfaiye grubunun Sanayi kuruluşlarında meydana gelebilecek büyük yangınlara müdahale edebilecek yapıda olmasından büyük memnuniyet duyduklarını açıkladı.


BAŞKAN OĞUZ’DAN BAŞKAN KOCAOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, son 5 yılda Büyükşehirle çok uyumlu çalıştıklarını ve kentin hizmet altyapısına büyük yatırımlar yapıldığını söyledi. Büyükşehir’in, Aliağa itfaiye altyapısını güçlendirme çalışmalarından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden başkan Oğuz, “İzmir Büyükşehir Belediyesi, son 5 yılda belediyemizle işbirliğinde kentin bir çok sorununu çözecek yatırımları gerçekleştirdi. Sanayi yoğunluklu bir kent olan Aliağamızda, ilçemizin bu özelliğine uygun bir itfaiye yapılanması, ayrıca bir Afet Koordinasyon Merkezi kurulması hayati derecede önemli....