16 / 05 / 2024

Aliağa altyapı projeleri

Aliağa altyapı projeleri

Son yıllarda hızla büyüyen, nüfusu artan ve yeni konut alanlarıyla hacimsel olarak genişleyen Aliağa'da ihtiyaç duyulan altyapı hizmetleri hızla gerçekleştiriliyor. Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir, kentin altyapısını yenileyerek geleceğe hazırladı..

Aliağa'daki altyapı çalışmaları ile kent değişti!

Son yıllarda hızla büyüyen, nüfusu artan ve yeni konut alanlarıyla hacimsel olarak genişleyen Aliağa’da ihtiyaç duyulan Altyapı hizmetleri hızla gerçekleştiriliyor. Cadde ve sokaklar asfaltlanarak Aliağa’nın çehresi değişti...

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den İzmir Aliağa'ya 759 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına devam eden TOKİ, İzmir İli Aliağa İlçesi Samurlu Mahallesi 759 16 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami  İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 22 Eylül'de gerçekleştirecek. 

Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu 22 Şubat'ta açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katılımıyla, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 22 Şubat Cumartesi günü açılacak...

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 30 Ekim'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 30 Ekim 2019 tarihi itibariyle trafiğe açılacak.

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi'nin temeli atıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Ulaştırma Bakanı Arslan, "İzmir'in hiç şüphesi olmasın ki ihtiyacı olan tüm projeleri Sayın Başbakanımızın destekleri ve himayeleriyle tek tek yerine getiriyoruz." şeklinde konuştu.

İzmir Aliağa fiberoptik altyapı çalışması sonucu sular altında kaldı!

İzmir'in Aliağa ilçesinde fiberoptik altyapı çalışması yapan bir firmanın elemanları, apartmanlara giden branşmanların bulunduğu su borusunu patlattı. Ahmet Balcı Sokak ile 290 Sokak'ın birleştiği köşedeki borudan fışkıran sular, sokakları göle çevirdi.

İzmir Aliağa'da altyapı yatırımları devam ediyor!

Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş, Aliağa ilçesinde altyapı yatırımlarını, şebeke yenilemelerini ve elektrik hatlarını yer altına alma çalışmalarına devam ediyor.

Aliağa’da İki Günlük Elektrik Kesintisi!

Gediz EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları nedeniyle 18 ve 19 Haziran’da Aliağa ilçesinin bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. İşte ayrıntılar...

İzmir Aliağa elektrik kesintisi 11 Haziran 2015!

Gediz Edaş İzmir İl Müdürlüğü, altyapı çalışmaları nedeniyle 11 Haziran 2015 Perşembe günü Aliağa ilçesinin bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. İşte İzmir Aliağa elektrik kesintisi 11 Haziran 2015...

İzmir Aliağa'da 3 günlük elektrik kesintisi olacak!

Gediz EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları nedeniyle Aliağa'da 3 günlük elektrik kesintisi olacak. Kesinti 2 Mayıs 2015 Cumartesi, 4 Mayıs Pazartesi ve 5 Mayıs Salı günü Aliağa'nın bazı kesimlerinde uygulanacak.

Aliağa altyapı projeleri Haberi

Aliağa altyapı projeleri

Son 5 yılda Aliağa'nın 30-40 yıllık eski altyapısını değiştiren Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir, kentin altyapısını yenileyerek geleceğe hazırladı. 40 yıllık içme suyu şebekesi yenilenen Aliağa'da mahallelerde son beş yılda 266 bin 600 metrekare yeni yol açıldı. Kentin can daman olan Atatürk ve Fevzi Paşa caddelerinin de aralarında olduğu cadde ve sokaklar asfaltlanarak Aliağa'nın çehresi değişti. 


Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, 2009-2013 döneminde yapılan belediye hizmetleriyle vatandaşların yazın toz laşın çamur derdinden kurtulduğunu söyledi. Oğuz sözlerini şöyle sürdürdü: "2009-2013 tarihleri arasında kentin merkezindeki 7 mahallede 266 bin 600 m2'lik yol ilk kez açıldı. 


İmar planlarında görünen ama kullanımda olmayan yollan ilk kez açarak hizmet götürdük. Konutlaşmanın en hızlı sürdüğü Siteler Mahallesi'nde 213 bin 500 m2 yol açtık. Bunu Kurtuluş Mahallesi,...