15 / 05 / 2024

Aliağa Belediyesinden çevre temizlik vergisi

Aliağa Belediyesinden çevre temizlik vergisi

Aliağa Belediyesi, 2015 yılı emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım 2015 Pazartesi günü mesai bitiminde sona ereceğini hatırlattı.

TOKİ İzmir Aliağa 759 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Aliağa Samurlu projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ'den İzmir Aliağa'ya 759 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına devam eden TOKİ, İzmir İli Aliağa İlçesi Samurlu Mahallesi 759 16 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami  İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 22 Eylül'de gerçekleştirecek. 

İzmir Aliağa'daki Kamelya Apartmanı'na iki farklı hasar raporu verildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde Kamelya Apartmanı sakinleri, deprem sonrası Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerince binaları için verilen "ağır hasarlı" raporunun AKP Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem'in itirazı sonrası "orta hasarlı" olarak değiştirildiğini iddia etti. 

İzmir Aliağa'da yapılacak liman antik kenti yok edecek!

İzmir Aliağa’da yeni yapılacak liman için Kyme antik kenti belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liman için hazırlanan imar planına yıl sonunda onay verdi. Proje kapsamında 88 bin metrekarelik dolgu yapılacak. Arkeolojik niteliği 1. dereceden 3. dereceye düşürülen antik kentin önemli bir bölümü

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa 614 konut projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa'da inşa edeceği 614 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Aliağa 2020 projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Aliağa 2020 projesinin detayları belli oldu. Proje 93 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ İzmir Aliağa 614 konut ihalesi 31 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Aliağa 2020 projesi için düğmeye bastı. Toplam 614 yeni konutun yer alacağı projenin ihalesi 31 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ İzmir Aliağa 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan Aliağa 2020 projesinin kura çekilişi gerçekleştirildi.

İzmir Aliağa'daki yatırımlarda son durum!

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, İzmir Aliağa'daki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Akbulut, yeni hastane, alt-üst geçit, TOKİ ve çevre yolu yatırımları ile ilgili son durumu anlattı.

İzmir Aliağa Demiryolu-Banliyö imar planı değişikliği askıda!

İzmir Aliağa-Bergama Demiryolu Projesi sınırlarında kalan alanda Demiryolu-Banliyö amaçlı 1/25000 ölçekli İzmir Büyükşehir Bütünü Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

İzmir Aliağa Termik Santrali’ne ÇED davası açıldı!

İzmir’in Aliağa İlçesi’nde, İzdemir Enerji Elektrik Üretim tarafından yapılması planlanan termik santralin ikinci ünitesiyle ilgili verilen ‘Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu kararının iptali için, 14 kişi ve oda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na d

İzmir Aliağa Termik Santrali'nin raporuna itiraz!

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, Aliağa Termik Santrali'ne verilen "olur" raporuna karşı İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne itiraz içerikli dilekçe verdi.

Aliağa Belediyesinden çevre temizlik vergisi Haberi

Aliağa Belediyesinden çevre temizlik vergisi

Aliağa Belediyesi, 2015 yılı emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım 2015 Pazartesi günü mesai bitiminde sona ereceğini hatırlattı. Aliağa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, çalışanların ve şehir dışında olanların ödemelerini www.aliaga.bel.tr adresi üzerinden online olarak kredi kartı ile de yapılabilecekleri belirtildi. Aliağa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü kapsamında yapılan ödemelerin, her yıl Mayıs ve Kasım aylarında iki taksit halinde yapıldığı hatırlatıldı. Kasım ayı ödemelerinin ise 30 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar yapılabileceği bildirildi. Kredi kartı ile yapılacak olan ödemelerin de saat 17.00’ye kadar gerçekleştirilebileceği kaydedilirken, ödemelerini banka şubesinden gerçekleştirmek isteyen vatandaşların da Halk Bankası Aliağa Şubesi TR95 0001 2009 7270 0007 0000 05 no’lu İBAN hesaba veya posta çeki ile 233101...