06 / 05 / 2024

Aliağa Çaltıdere

Aliağa Çaltıdere

Aliağa'da 130 yat üreticisinin faaliyet göstereceği yat üretim merkezi projesi bakanlık tarafından onaylandı. Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile kira sözleşmesi de yapıldı.

Aliağa Çaltıdere'de büyük bir yat üretim merkezi kuruluyor!

Aliağa Çaltıdere'de Avrupa'dan mega yatlarında bakım ve onarım için gelecekleri büyük bir yat üretim merkezi kuruluyor. 150 üreticinin faaliyet göstereceği merkezin kurulacağı arazi için Milli Emlak ile 1 ay içinde sözleşme yapılması planlanıyor...

Aliağa Belediyesi'nden 7.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aliağa Belediyesi, Çaltılıdere Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ocak 2019 tarihinde yapılacak...

Emlak Konut Aliağa'da yeni proje mi yapacak?

İzmir Aliağa Belediyesi’nin bedelsiz olarak Ege Üniversitesi’ne tahsis ettiği Kalabak Mahallesi ve Çaltılıdere Mahallesi’ndeki parsellerin Emlak Konut’a devredildiği öğrenildi.

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü Aliağa'da kurulacak!

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü, İzmir’in Aliağa ilçesinde Çaltılıdere bölgesinde bin 200 dönümlük alan üzerine kurulacak. Dev kampüsün, kentin ekonomik kalkınmasına ve istihdamına önemli katkılar sunması planlanıyor.

Aliağa Belediye Başkanlığı'ndan satılık gayrimenkul! 7,1 milyon TL'ye!

Aliağa Belediye Başkanlığı tarafından Aliağa Çaltılıdere'de 1035 parselde bulunan 216.147,18 m2 Belediye hissesinin satışı  ihale edilecek. Taşınmazsın tahmini satış bedeli 7 milyon 132 bin 856,94 olarak belirlendi. 

Aliağa Belediyesi'nden 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Aliağa Belediyesi, Çaltılıdere Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak..

İzmir Aliağa'daki yatırımlarda son durum!

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, İzmir Aliağa'daki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Akbulut, yeni hastane, alt-üst geçit, TOKİ ve çevre yolu yatırımları ile ilgili son durumu anlattı.

Aliağa Çaltılıdere'ye 1/1000'lik imar planı müjdesi!

Aliağa’nın Çaltılıdere'de 1/1000’lik plan Aliağa belediyesi tarafından hazırlandı. Ve hazırlanan plan çok yakında hayata geçirilecek.

İzmir Aliağa'ya tekne ve yat inşa merkezi kuruluyor!

İzmir Aliağa Çaltılıdere'de 150 firmanın faaliyet göstereceği tekne ve yat inşa merkezi kuruluyor.

Aliağa'da sit alanındaki evler için yıkım kararı ertelendi!

İzmir’in Aliağa ilçesindeki Çaltılıdere mahallesinde, sit alanı üzerinde kurulu olduğundan dolayı yazlık evler için alınan yıkım kararı bir ay ertelendi.

İzmir Aliağa'daki yazlıklar yıkılacak mı?

İzmir Aliağa Çaltılıdere Mahallesi’nin Köstemkoy mevkiinde bulunan yazlık evlerin sahiplerine, evlerin sit alanı üzerinde kurulu olduğu gerekçesiyle yıkılacağı yönünde Aliağa Belediyesi’nden mektup gönderildi. Ev sahipleri yıkımı durdurmak için Belediye Başkanı Serkan Acar ile görüşme talebinde bulu

Aliağa'da konut altın değerinde!

İzmir'in yükselen yıldızı Aliağa'da konut fiyatları sahibinin yüzünü güldürdü. Son iki yılda değerini bazı bölgelerde 2'ye katlayan emlak fiyatları, ilçe dışındaki yatırımcının da dikkatini çekİyor

İzmir Aliağa fiberoptik altyapı çalışması sonucu sular altında kaldı!

İzmir'in Aliağa ilçesinde fiberoptik altyapı çalışması yapan bir firmanın elemanları, apartmanlara giden branşmanların bulunduğu su borusunu patlattı. Ahmet Balcı Sokak ile 290 Sokak'ın birleştiği köşedeki borudan fışkıran sular, sokakları göle çevirdi.

İzmir Aliağa'da altyapı yatırımları devam ediyor!

Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş, Aliağa ilçesinde altyapı yatırımlarını, şebeke yenilemelerini ve elektrik hatlarını yer altına alma çalışmalarına devam ediyor.

Aliağa Çaltıdere Haberi

Aliağa Çaltıdere

İzmir'in liman ve gemi söküm bölgesi olarak gelişen ilçesi Aliağa Çaltıdere'deki bin 200 dönümde 130 yat üreticisinin faaliyet göstereceği büyük bir yat üretim merkezi yapmak için harekete geçen S.S. İzmir Tekne ve Yat İmalatçıları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin (YATEK) projesi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından onaylandı. Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile kira sözleşmesi de yapıldı 


BİN 200 DÖNÜMLÜK ARAZİ 


Çaltıdere'de yat üretim merkezinin kurulacağı bin 200 dönüm büyüklüğündeki araziyle ilgili kira sözleşmesi de Milli Emlak ile yapıldı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü'nün proje ile ilgili altyapıyı hazırladığını belirten YATEK Başkanı Aslan Bilgi, yat üretim merkezinin Türkiye'nin en büyük ve dünyanın sayılı merkezlerinden biri olacağını ifade etti. 


DENİZCİNİN İLK ADRESİ OLACAK 


Kurulacak yat üretim merkezinin Ege Bölgesi'nde...