02 / 05 / 2024

aliağa osb sitesi

aliağa osb sitesi

Bölgede 120 küçük dükkan ve sosyal alanlardan oluşan bir saha oluşturacaklarını söyleyen ALOSBİ Başkan Yardımcısı Adnan Saka, böylece fabrikaların küçük sanayi sitelerine gitmek zorunda kalmayacağını söyledi.

Aliağa Sanayi Sitesi'ndeki dükkanlar yıl sonunda teslim!

Aliağa Ticaret Merkezi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ve S.S Aliağa Sanayicileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin, Aliağa Bakırçay Sanayi Bölgesi'nde yapımına devam ettiği sanayi sitesi çalışmalarının bu yıl tamamlanmasının beklendiği öğrenildi.

Aliağa OSB istihdamını 60 bin kişiye çıkarmayı hedefliyor!

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nin, hedefi ihracatını 10 milyar dolara istihdamını 60 bin kişiye çıkarmak. Haluk Tezcan’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu bölge, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor.

Aliağa'nın su sorunu barajla çözülecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa'nın artan su ihtiyacını karşılamak için Güzelhisar Barajı'ndan ilçeye su aktaracak. Baraj suyunun arıtılması için de öncelikle içme suyu arıtma tesisi yatırımı yapılacak.

Aliağa'ya yeni içme suyu yatırımları yapılıyor!

Aliağa'ya yeni içme suyu yatırımları yapılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa ilçesinin artan su ihtiyacını karşılamak için harekete geçti. Büyükşehir, sorunu çözmek için Güzelhisar Barajı’ndan ilçeye su aktarımı yapacak.

Aliağa elektrik kesintisi 30 Kasım 2014!

GEDİZ EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi: "Tesis altyapı çalışmaları nedeniyle, 30 Kasım Pazar günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında, Aliağa’nın bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacak

İzmir Aliağa Limanları sorunlarla boğuşuyor!

Aliağa limanlarına ziyaret gerçekleştirildi. Habaş, Ege Çelik, Batı Çim, İDÇ, Ege Gübre, TCE Ege ve de Nemport limanlarına yapılan ziyaretlerde, yetkililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Aliağa limanları sorunlarla boğuşuyor!

Habaş, Ege Çelik, Batı Çim, İDÇ, Ege Gübre, TCE Ege ve de Nemport limanlarına yapılan ziyaretlerde, yetkililerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Aliağa limanları sorunlarla boğuşuyor.

Aliağa'daki klimalı duraklar hizmete girdi!

İzmir Aliağa'da toplu taşıma araçlarını kullananlar olumsuz hava koşullarından klimalı duraklarla korunacak. Belediyenin hayata geçirdiği uygulamayla vatandaşlar kışın sıcak, yazın ise serin ortamda otobüs bekleyecek

Tarihi Aliağa Camii'nin restorasyonu ne durumda?

Aliağa Camii ile ilgili restorasyon skandalı sürüyor. Konak Belediyesi'nden duran çalışmalarla ilgili açıklama bile gelmezken, cami önünde restorasyon ile ilgili bilgilerin yer aldığı tabelanın kaldırılması dikkat çekti

Tarihi Aliağa Camii'nin restorasyonu devam ediyor!

İzmir'in Konak ilçesinde büyük bir tarih fiyaskosu yaşanıyor. Konak Belediyesi tarafından restorasyonuna başlanan, kentin ahşap yapıya sahip tek camisi olma özelliği de taşıyan 350 yıllık Aliağa Camii adeta göz göre göre çürüyor

Aliağa Hükümet Konağı yeni görünümüne kavuşuyor!

Aliağa Hükümet Konağı’nda dış cephe bakım onarım çalışmaları yavaş yavaş biterken, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz yaptığı açıklamalarda binada bu zamana kadar yapılan çalışmalar hakkında konuştu.

Aliağa Belediyesi klimalı durak dönemini başlattı!

Vatandaşların her türlü olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için 'modern durak' projesini hayata geçiren Aliağa Belediyesi, ilçede klimalı durak dönemini başlatarak bir ilke daha imza attı.

Hasanağa OSB ve Akçalar OSB birleşiyor!

Gürsu ve Kestel 2 No'lu sanayi bölgesinin birleşme çalışmaları devam ederken, bir diğer birleşme haberi de kentin batısından geldi. Hasanağa OSB ve Akçalar Sanayi Bölgesi ile birleşme kararı aldı...

aliağa osb sitesi Haberi

aliağa osb sitesi

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve ALOSBİ Başkan Yardımcısı Adnan Saka ile ALOSBİ Bölge Müdürü Bülent İlktuğ, Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nde yapacakları yeni projeyi basınla paylaştı. Saka, bölgede en küçüğü 5 bin metrekare olan parseller haricinde, daha küçük parsellerle hazırlanmış 275'er metrekarelik dükkanlarla ALOSBİ içerisinde bir "Orta Ölçekli Sanayi Sitesi" kurmayı düşündüklerini açıkladı. 


"İdeal bir fırsat"

Saka, proje hakkında şu bilgileri verdi: "Bilindiği gibi organize sanayi bölgelerinde küçük dükkan yapılmıyor. En küçük parsel 5 bin metrekare. Fiyatı da 1 milyon lira civarında. Organize sanayi bölgemizde fabrikası olan insanların fabrikalarına tornacı, parça malzeme, kaynakçı lazım oluyor. O zaman da küçük sanayi sitesine gitmek zorunda kalıyorlar. Biz, böyle bir küçük sanayi sitesi yapılması için bakanlıktan izin istedik. Bakanlık da uygun gördü. Bölgeye...