13 / 05 / 2024

Aliağa sosyal tesis alanı

Aliağa sosyal tesis alanı

Aliağa Belediyesi tarafından eski düğün salonu yerine yapılan “Çok Amaçlı Sosyal Kompleks” ve “Yeni Mahalle Düğün Salonu” tesisleri 15 Ocak Çarşamba günü saat 11.00’de yapılacak törenle hizmete açılacak.

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün itibariyle resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Aliağa projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Aliağa 2022 ucuz konut projesi...

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Balıkesir'de vav ile hilali buluşturan sosyal tesis projesinde sona gelindi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesince şehre hakim bir tepede inşa edilen, sosyal tesis projesinin inşaatı tamamlandı.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden Kocasinan Belediyesi Yenişehir Mahallesi'ne sosyal tesis inşa etti.

Antalya Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye yeni bir sosyal tesis daha kazandırıyor.

Ankara Mamak'a sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kartaltepe’nin daha fonksiyonel hale gelmesi için bir takım düzenlemeler yapacaklarını belirtti. Bölgeye kafetaryası olan bir sosyal tesis yapılacak.

TOKİ İzmir Aliağa 2019 kura ne zaman?

TOKİ'nin İzmir Aliağa'da satışa çıkardığı 600 sosyal konuta 7 bin 935 başvuru geldi.TOKİ İzmir Aliağa 2019 kura tarihi belli oldu. Peki TOKİ İzmir Aliağa 2019 kura ne zaman? İşte yanıtı...

Denizli Bozkurt'a yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde inşa edeceği sosyal tesis ve pazar yeri inşasına başladı. 

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesis projeleri için düğmeye bastı.

Aliağa sosyal tesis alanı Haberi

Aliağa sosyal tesis alanı

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ve İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından hizmete açılacak iki tesis, Aliağa’da önemli bir sosyal kültürel yapı ihtiyacını karşılayacak.


BAŞKAN OĞUZ’DAN AÇILIŞA DAVET

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, “Aliağa’nın ihtiyacı olan, kentimizde sosyal kültürel yaşamı canlandıracak çok önemli iki projemizi tamamlayarak hizmete açıyoruz. Aliağa’ya çok uzun yıllar hizmet edecek bu iki tesisimizi kentimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Aziz Kocaoğlu’nun teşrifleriyle yapacağımız Açılış Törenimize tüm hemşehrilerimizi bekliyorum” dedi. 


SOSYAL YAŞAMI ZENGİNLEŞTİRECEK: “ÇOK AMAÇLI SOSYAL KOMPLEKS”

Aliağa Belediyesi, 1984’de yapılan ve ihtiyacı karşılayamayan eski düğün salonunu yıkarak yerine Çok Amaçlı Sosyal Kompleks projesine 2 kasım 2012’de temel atarak start verdi. Proje 1 yılda tamamlandı. 4 bin m2 kapalı alana sahip Çok amaçlı Sosyal...