27 / 04 / 2024

Aliağa spor kompleksi

Aliağa spor kompleksi

İzmir’in Aliağa ilçesine bağlı Çakmaklı köyü, iki önemli tesise kavuştu. Aliağa Çakmaklı Köyü Muhtarlığı tarafından yaptırılan yeni futbol tesisi törenle açıldı. Projede 7’den 70’e herkese spor yapma imkanı sağlayacak...

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Mesut Özil Zonguldak'a spor kompleksi yaptırıyor!

İsmi şu sıralar Fenerbahçe ile anılan Arsenal'ın yıldız oyuncusu Mesut Özil, memleketi Zonguldak'a spor kompleksi yaptıracak. 

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Sarıgerme Spor Kompleksi'nin yapımında son durum ne?

Sarıgerme Spor Kompleksi projesinin bulunduğu aşamaya ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi'nin tamamlandığını söyledi.

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Yedikule Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Fatih Belediyesi’nin sportif ve sağlıklı yaşam bağlamında çekim noktası olma amacıyla projelendirdiği, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle inşa edilen Yedikule Spor Kompleksi’nin yapımı tamamlanıyor.

Aliağa spor kompleksi Haberi

Aliağa spor kompleksi

Çakmaklı Köyü Muhtarlığı tarafından yaptırılan Suni çim futbol tesisi ile hayırsever vatandaş Hakan Erşen tarafından yaptırılan Kültür Evi’nin açılışı, Aliağa’yı Çakmaklı’da buluşturdu. Açılışa Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Aliağa Belediyesi Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav ve Çakmaklı Köy Muhtarı Ahmet Kahraman’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Spor tesisi ve Kültür Evi ile ilgili bilgiler alan Başkan Oğuz, Muhtar Kahraman’a köyüne verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 


TAM DONANIMLI BİR TESİSİ ÇAKMAKLI’YA KAZANDIRDIK

Çakmaklı Köyü Muhtarı Ahmet Kahraman, Spor tesisinin suni çim 80x60 metre ebatlarında olduğunu belirterek, “Köy muhtarlığı olarak her detayı düşünülmüş, tam donanımlı bir tesisi Çakmaklı’ya kazandırdık. Saha etrafındaki yürüyüş parkuru, 7’den 70’e herkese spor yapma imkanı sağlayacak Köyümüze ve Aliağamıza hayırlı olsun” dedi


SOSYAL VE KÜLTÜREL İHTİYACI KARŞILAYACAK

Açılışta konuşan...