30 / 04 / 2024

Aliağa tesisleri

Aliağa tesisleri

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da çok amaçlı salon temel atma töreni gerçekleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, küçük yerleşim bölgelerinin sportif ve soysal gereksinimlerini karşılamak için hayata geçirilen “çok amaçlı salon”ların 24.’sü Aliağa’da 5 Mart Çarşamba günü saat 11.00’de Aliağa’da hizmete girecek.

Aliağa'da yarın 2 tesisin açılışı yapılacak!

Aliağa Belediyesi tarafından eski düğün salonu yerine yapılan “Çok Amaçlı Sosyal Kompleks” ve “Yeni Mahalle Düğün Salonu” tesisleri 15 Ocak Çarşamba günü saat 11.00’de yapılacak törenle hizmete açılacak.

OMV Petrol Ofisi'nin Aliağa'daki depolama tesisleri satılıyor!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR’ın liderliğinde bir grup uluslararası yatırımcı, OMV Petrol Ofisi AŞ’nin Aliağa’daki Depolama Tesisleri’nin satışı için OMV Aktiengesellschaft ile anlaştı.

Aliağa Yeni İtfaiye Binası hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da Kuzey Bölge Amirliği olarak hizmet verecek yeni itfaiye binası coşkulu bir törenle açıldı. Başkan Kocaoğlu, “Burası diğer itfaiyelerden çok daha farklı, çok daha donanımlı” dedi.

Aliağa İtfaiye Grubu yeni hizmet binasına kavuştu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa İtfaiye Grubu, yeni hizmet binasına kavuştu. İlçede, Kuzey Bölge Amirliği olarak hizmet verecek itfaiye grubu, son teknolojiyle donatıldı....

Aliağa itfaiye binası hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Belediye başkanlığı bir kamu görevidir, dedi.

Vakıf GYO İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Aliağa'ya özel donanımlı itfaiye'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aliağa'da yaptırdığı itfaiye binası, 27 Aralık Cumartesi günü açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek yeni itfaiye de "özel bir donanıma" sahip olacak.

Serkan Acar: Aliağa'daki konaklama tesisleri yetersiz!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa’daki itfaiye binası tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası, 27 Aralık'ta törenle açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek itfaiye, Aliağa ve çevresindeki sanayi tesislerinin yoğunluğu nedeniyle “özel bir donanıma” sahip olacak.

Dev otel zincirleri Aliağa'ya gelecek!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar 'ı ziyaret etti.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa'da birinci derece sit alanına RES onayı iddiası!

Belediyeleri by-pass ederek imar planları hazırlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aliağa'nın Yüksekköy Mevkii'nde Vinci derece SİT alanı üzerinde kalan rüzgar enerji santralinin kapasite artışını da onaylamış oldu.

Aliağa tesisleri Haberi

Aliağa tesisleri

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adnan Saka, Turizmcilerin Başkanı Mehmet İşler'e teşekkür etti. Sohbet havasında geçen ziyarette bölgenin ticari hayatı, gelişimi ve ekonomisi konuşuldu. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette; kendisinin de eski bir turizmci olduğunu anlatan Başkan Saka, turizmin ülke ekonomisine ve istihdama olan katkısına vurgu yaptı. 


Turizm sektörünü bacasız sanayi olarak nitelendiren Başkan Saka, "Aliağa mevcut potansiyeli ile sadece sanayici için değil turizm yatırımcısı için de bir cazibe merkezi konumunda. Petrol ve petro kimya endüstrisi, enerji, demir çelik, gemi söklim, kağıt ve gübre sektörleri, organize sanayi bölgesi ile liman ve lojistik yatırımları bölgemizde gün içerisindeki nüfusu artırıyor. 81 bin olan nüfusumuz mesai saatleri içerisinde 100 bine ulaşıyor ve buda Aliağa'daki konaklama turizminin potansiyelini ortaya koyuyor" dedi. 


Turizm çeşitliliğine sahip önemli...