30 / 07 / 2024

Aliağa Tüneli son hali

Aliağa Tüneli son hali

Liman bölgesiyle demiryolunu birleştirecek yolu kısaltacak tünele 10 milyon lira harcandığı, "Aciliyeti yok" diye yarıda bırakıldığı öğrenildi meye terk edildi.

Gram altın kaç lira? Altın fiyatları yeni haftayı tırmanışla açtı: Bugün altın fiyatları ne kadar 27 Mayıs 2024?

Ons altında esen yükseliş rüzgarı, gram altını da etkiledi. Altın fiyatları yeni haftayı tırmanışla açtı. Peki son dakika anlık altın fiyatı ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç TL oldu? İşte bugünkü çeyrek altın fiyatı ve altın fiyatları grafik...

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra düşüşe geçti. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Hemen bakın! Son dakika dolar gelişmesi.

Euro yıl sonu rekorunu son iş gününde kırdı! Piyasaların son gününde kritik direnci aştı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği euro, yıl sonu rekorunu kırdı. Piyasaların son gününde euro kritik direnci aştı! Euro, son 24 saat içerisinde yüzde 0,06, son bir haftada ise yüzde 0,80 oranında değişiklik gösterdi.

Silahtarağa Tüneli açıldı!

Eyüpsultan ve Silahtarağa bölgesindeki trafik yoğunluğunu azaltması için inşa edilen Silahtarağa Tüneli, açıldı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde son aşamaya gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, "İstanbul Boğazı'nı yer altından geçecek Büyük İstanbul Tüneli'nde proje çalışmalarımız son aşamaya geldi" dedi...

Elon Musk'ın yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor!

Yatırımcı ve girişimci Elon Musk'ın aylar önce duyurduğu çılgın projesi hayata geçiriliyor. Trafik sıkışıklığı son verecek yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor.

Alacabel Tüneli 2019'da hizmete açılacak!

Antalya-Konya karayolu üzerinde yapım çalışmaları devam eden 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli, Toroslarda kış aylarında etkili olan tipi ve buzlanma nedeniyle yaşanan çileli yolculuğa son verecek.

Yeni Zigana Tüneli 29 Ekim 2019'da açılacak!

Bittiğinde Türkiye ve Avrupa’nın en uzun, dünyanın ise 2. en uzun tüneli olacak olan Yeni Zigana Tüneli 2019'da hizmete açılacak.

Çekmeköy'de fiyat artışı son 5 yılda yüzde 70 seviyesini aştı!

Çekmeköy son yılların en önemli yerleşim merkezi olarak ön plana çıkıyor. Özellikle eğitim kurumlarının büyük kampüslerinin yeni yapılanma bölgesi olarak seçtiği bölgede fiyat artışı son 5 yılda yüzde 70 seviyesini aştı.

Kasımpaşa-Hasköy Tüneli açıldı!

Kasımpaşa-Hasköy Tüneli açıldı. Açılış töreninde konuşan Başbakan Yıldırım, "İstanbul'un bu bölgedeki trafiğine önemli bir rahatlama sağlayacaktır" dedi. 

Kasımpaşa - Hasköy Tüneli bugün açılıyor!

Kasımpaşa - Hasköy Tüneli hizmete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve Ulaştırma Bakanı Arslan katılacak.

Altın Emlak son 3 ayda 15 yeni temsilcilik açtı!

Altın Emlak son 3 ayda 15 yeni temsilcilik açtı. 23 ilde 115 Temsilciliği bulunan emlak sektörünün tamamı yerel sermayeli en güçlü franchisee zinciri olan Altın Emlak Ailesi 2018 yılına da hızlı giriş yaptı.

3. Havalimanı, 3 Katlı İstanbul Tüneli'nde son durum!

3. Havalimanı, Kanal İstanbul, 3 katlı İstanbul Tüneli gibi dev projelerde gelişmeler neler? 3. Havalimanı’nın ismi ne zaman açıklanacak? Nasıl belirlenecek? İşte tüm soruların cevapları..

Aliağa Tüneli son hali Haberi

Aliağa Tüneli son hali

Liman bölgesiyle demiryolunu birleştirecek yolu kısaltacak tünele 10 milyon lira harcandığı, "Aciliyeti yok" diye yarıda bırakıldığı öğrenildi meye terk edildi. Toplam uzunluğu 705 metre olacak tünel, liman bölgesiyle demiryolunu buluşturacak. Aliağa Nemrut Limanı'nı demiryoluyla buluşturma projesi, bu gelişmeyle havada kaldı. Bu durum, bölgedeki sanayicilerden büyük tepki gördü. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İzmir'in "acil" ihtiyaç listesinde yer alan yer alan Aliağa Nemrut Limanı'ndaki iskeleleri İzmir'e bağlayacak demiryolu gecikiyor. İS Sanayiciler, tünelin ve demiryolu hattının bir an önce bitmesini isterken, limandaki sorun nedeniyle yük gemilerinin Yunanistan'a kaçtığı öne sürüldü. Türkiye'nin yılda 4 milyar doları, liman ve liman yolunun açılmaması nedeniyle Yunanistan'a kaptırdığı vurgulandı, "Tünel, bir an önce tamamlanmalı" dedi. 


Sabuncubeli ve Konak tünellerinde yaşanan sorunları tartışırken, bir tünel krizi de Aliağa'dan...