08 / 05 / 2024

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesisleri yıkılacak mı

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesisleri yıkılacak mı

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesislerinin yıkılma kararına mahalle halkı ve kulüp sporcuları ve aileleri tepki gösterdi. Mahalle gençlerinin de kullandığı alanın yıkılma sebebi olarak ise gecikmiş kira borçları ve artan kira ücreti gösteriliyor.

Alibeyköy Uygulama İmar Plan Notu Değişikliği İBB Meclisi’nde onaylandı!

Eyüpsultan Alibeyköy'de saçak parseller olarak nitelendirilen, Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan, 6 bin 500 konutu ve yaklaşık 30 bin kişiyi ilgilendiren yılların sorunu çözüme kavuşuyor. 

Eyüpsultan Alibeyköy imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan Alibeyköy Mevkii, Güzeltepe Mahallesi'ndeki bazı parseller, yollar ve kadastral boşluklara ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Antalya 100. Yıl Spor Kompleksi satılıyor mu?

Ahmet Kumbul, TOKİ'nirı 100. Yıl Spor Kompleksi'ndeki 40 bin metrekarelik alanı ticaret ve turizm alanına dönüştürerek 8 Kasım'da Ankara'da satacağını söyledi. Kumbul "İptal davası açılan bir alanın satışı hukuk dışıdır" dedi

Alibeyköy Alpark ne zaman teslim?

Alikent Gayrimenkul tarafından İstanbul Alibeyköy'de inşa edilen projede 1+1'den 3+1'e kadar daireler yer alıyor. Peki Alibeyköy Alpark ne zaman teslim?

Alpark Alibeyköy daire fiyatları!

Alpark Alibeyköy daire fiyatları 356 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Alpark İstanbul projesi Mayıs 2017 yılında teslim ediliyor...

Vakıflar'dan Alibeyköy'de 16 yıllığına kiralık arsa!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Eyüp Alibeyköy'de bulunan arsayı yapım veya onarım karşılığı kiraya verecek. Akaryakıt ve LPG tesis alanı olan arsanın 16 yıllık kira bedeli 10 milyon 499 bin 617 TL olarak belirlendi.

Muratpaşa 100. Yıl Spor Kompleksi Alanı imar planına itiraz!

Muratpaşa Belediyesi, '100. Yıl Spor Kompleksi Alanı' olarak tarif edilen parselde TOKİ tarafından hazırlanan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca 20 Temmuz tarihinde onanan 25 bin ve 5 bin ölçekli Nazım İmar Plan değişiklikleri ve Uygulama İmar Plan değişikliğine itiraz etti.

5. Levent Alibeyköy'de kişiye özel ödeme planı!

İstanbul Alibeyköy'de inşa edilen 5. Levent'te yüzde 20 peşinat verip yüzde 0.70 faiz oranıyla 120 ay vadeyle ev sahibi olmak mümkün. Yüzde 0.42 faiz oranıyla 60 ay vade seçeneğinin bulunduğu projede kişiye özel ödeme planı da sunuluyor.

5. Levent Konutları Alibeyköy fiyatları!

5. Levent Konutları Alibeyköy fiyatları 610 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 5. Levent Alibeyköy'de 31 Ağustos'a kadar 0,70 faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor...

Antalya 100.Yıl Spor Kompleksi'nin imar planına karşıyız!

ATSO Başkanı Davut Çetin, 33 bin kişilik stadyum yapımı karşılığında TOKİ'ye devredilen 100.Yıl Spor Kompleksi'nde yapılaşmaya izin veren imar planı değişikliğine karşı olduklarını söyledi.

5.Levent Alibeyköy satış listesi fiyatları!

5.Levent Alibeyköy satış listesi fiyatları 610 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Torunlar projesi 5.Levent'te teslimler Mayıs 2018'de gerçekleştirilecek...

Antalya 100.Yıl spor tesislerinin imarı yönetmeliklere aykırı!

Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu, 100.Yıl spor tesislerinin TOKİ tarafından ‘turizm ve ticaret’ alanı olarak planlanmasının Anayasa ve yönetmeliklere aykırı olduğunu iddia etti.

5. Levent Evleri Alibeyköy fiyat listesi!

5. Levent Evleri Alibeyköy fiyat listesi 610 bin liradan başlayarak değişiyor. 5. Levent projesinde ilk etap Mayıs 2018'de teslim edilecek...

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesisleri yıkılacak mı Haberi

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesisleri yıkılacak mı

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesislerinin yıkılma kararına mahalle halkı ve kulüp sporcuları ve aileleri tepki gösterdi. Aynı zamanda mahalle gençlerinin de kullandığı alanın yıkılma sebebi olarak ise gecikmiş kira borçları ve artan kira ücreti gösteriliyor. Duruma tepki gösteren mahalleliler, alanın yıkılmaması için mücadelede kararlı. Spor kulübünde futbol oynayan çocuklar da ellerinde taşıdıkları dövizlerle tepkilerini dile getirdi.


Eyüp’ün en kalabalık mahallesinde bulunan Alibeyköy Parsel Spor Kulübü’nün sahası aynı zamanda İstanbul’un tüm ilçelerindeki takımların resmi müsabakalarının oynandığı bir saha.


‘SAHA EL BİRLİĞİYLE PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR’

2 yıldır kulübün kira ödemesi yaptığı vakfa borçlarının olduğunu belirten Kulüp yöneticilerinden Cem Sayın, “94 bin liralık bir borcumuz vardı. Fakat bu borç yasal faizi ile hızlı bir şekilde arttı. Aylık 3 bin lira kira ödüyorduk fakat biz burada 9...