30 / 04 / 2024

Alim Barut kimdir

Alim Barut kimdir

Sivas'ta, bu kış açılan Yıldız Dağı hakkında konuşma yapan Vali Barut: "Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin bölgenin cazibe merkezi olması için uğraşıyoruz." dedi.

Alim Telci kimdir?

Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan ve Re-Pie'nin genel müdürü olan Alim Telci kimdir? Alim Telci daha önce hangi görevlerde bulundu?

Sivas Divriği'de restore edilen konaklar otel ve müze olacak!

Divriği ilçesinde İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla onarılan konaklar turizme kazandırıldı.Vali Alim Barut Divriği’nin Sivas için çok özel bir yer olduğunu belirterek, "Tarih kitaplarını açtığınızda Divriği ilçemiz ile ilgili pek çok şey bulursunuz. " dedi

Evren Barutçu kimdir?

2010 yılında dünyanın en saygın gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması olan Coldwell Banker’la Türkiye’de İstanbul dışında açılacak ilk ofis için anlaşmış ve Coldwell Banker Başkent’i hayata geçiren Evren Barutçu kimdir?

Sivas Net City projesinin lansmanı yapıldı!

Sivas'ta hayata geçirilen Net City`in 140 dairelik projesi düzenlenen programla tanıtıldı. Tanıtıma, Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım katıldı.

Yıldız Dağı kayak turizmine hazırlanıyor!

Sivas Valisi Alim Barut ve bazı protokol üyeleri, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde incelemelerde bulundu.Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor.

İdris Güllüce: Türkiye'deki demir ve çeliğin kontrollerini yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Sivas’ta katıldığı çalıştayda, Türkiye genelinde demir ve çeliğin kontrollerini yapacaklarını açıkladı. Vali Alim Barut ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Bakan Güllüce, anı defterini imzaladı.

Sivasspor'a sportif tesis yapılması şartıyla 105 dönümlük arazi tahsis edildi!

Valilik ile Sivasspor arasında imzalanan protokol kapsamında 105 dönümlük arazi, Sivasspor'a devredildi. Sivas Valisi Alim Barut, düzenlenen protokol töreninde yaptığı konuşmada, Sivasspor'un bugüne kadar kenti çok güzel temsil ettiğini söyledi.

Alim Işık kimdir?

MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Alim Işık kimdir? Alim Işık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Alim Işık'ın biyografisi bu haberde..

Nezih Barut kimdir?

Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut kimdir? Nezih Barut ne zamandan beri Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alıyor? Nezih Barut'un inşaat sektöründeki faaliyetleri nelerdir?

Ozan Balaban kimdir?

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban kimdir? Ozan Balaban ne zamandan beri Emaar Türkiye bünyesinde? Ozan Balaban ne zaman Emaar Türkiye ile İstanbul’a geldi? İşte Ozan Balaban'nın biyografisi...

Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu kimdir? Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Tavit Köletavitoğlu ve Atlas Proje...

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

Alim Barut kimdir Haberi

Alim Barut kimdir

Bu kış mekanik tesisleriyle kayakçıları ağırlamaya başlayan Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin kış turizmi açısından "cazibe merkezi" olması için çalışma yürütülüyor.


Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İl Özel İdaresinin katkılarıyla yapılan, kent merkezine 58 kilometre uzaklıktaki Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, kayakseverlerce yoğun ilgi görüyor. Kayak ve kızak pistlerinin yanı sıra 2 telesiyej, yürüyen bant ve t-bar gibi mekanik tesisler bulunan Yıldız Dağı'nda vatandaşlar hoşça vakit geçiriyor.


Bu sezon bir günübirlik tesisin hizmet verdiği kayak merkezinde, 5 günübirlik tesis, konaklama alanları, resmi kurum binaları, park ve spor alanları, sağlık tesisi, yönetim merkezi, helikopter pisti ve diğer sosyal donatıların gelecek sezona yetiştirilmesi planlanıyor.


Sivas Valisi Alim Barut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları...