15 / 05 / 2024

Alim ışık biyografi

Alim ışık biyografi

MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Alim Işık kimdir? Alim Işık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Alim Işık'ın biyografisi bu haberde..

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum dataları tamamlandı...

Dünya Gaztesi'nden Ferit Barış Parlak'ın yazısına göre; Coğrafi Bilgi Sistemleri ve akıllı kentler sektöründe faaliyet yapan Başarsoft tarafından 16’ncısı gerçekleştirilen ‘Teknoloji Günü’nde açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Başkanı Alim Küçükpehlivan, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum datalar

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Kütahya Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kütahya Evliya Çelebi Mahallesi'nde millet bahçesi projesinin inşaatına başlandı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, proje alanında incelemelerde bulundu.

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Kütahya Belediyesi'nden kiracılara yüzde 50 indirim!

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde iş yeri kapanan, geliri salgın sürecinde olumsuz etkilenen belediyenin taşınmazlarında kiracı olan esnaflara yönelik yüzde 50 indirim kararı aldıklarını belirtti.

Alim Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alim Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Demirel tarafından kuruldu.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Yeni bir biyografi, tam on yıl evvel 5 Kasım’da kaybettiğimiz siyasi lideri, zaferleri ve yenilgileriyle tartışmaya açıyor. Ayrıca küllenmekte olan bir konuyu da hatırlatıyor: Ecevit’in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Ankara Büyükşehir'den Göynük'e yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet’in hocası alim, mutasavvıf Akşemseddin’in türbesinin bulunduğu Göynük’te, kent merkezi ve ziyaret alanlarında önemli yatırım ve düzenlemeler gerçekleştirdi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son 391 metre!

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Asma Köprü Şefi İnşaat Mühendisi Alim: "Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar hızla devam ediyor. Son 391 metrenin montajı kaldı. Şubat ayının sonunda montaj tamamlanacak" dedi.

Naturalm Çiftlik Evleri, Körfez Geçiş Köprüsü'nden olumlu etkilendi!

Kocaeli'de hayata geçirilen tek nitelikli ve markalı konut projesi Naturalm Çiftlik Evleri’ni inşa eden ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal ALIM; Körfez Köprüsü’nün son bir yıl içinde bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını 2 ila 3 katına çıkardığını belirtti

Aykent Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykent Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alim Kocabey, Yunus Kocabey, Lütfi Kocabey tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da Güngören, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Alim ışık biyografi Haberi

Alim ışık biyografi

Alim Işık kimdir?

Alim Işık, 3 Şubat 1959'da Kütahya Simav'da doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Meryem'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri Bölümünü birincilikle bitirdi. 


Yüksek lisans ve doktorasını ÇÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Tarımsal Mekanizasyon Anabilim Dalında tamamladı. ÇÜ Ziraat Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yaptı. 


1991'de Tarımsal Mekanizasyon Anabilim Dalında doçent, 1997'de Tarım Makineleri, 2000 yılında da Endüstri Mühendisliği Anabilim Dallarında profesör oldu. Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde öğretim üyeliği, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ)'nde Senato ve Yönetim Kurulu Üyeliklerinin yanı sıra Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı görevlerini yürüttü. 1997-2001 yıllarında DPÜ Simav Teknik Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve DPÜ Rektör Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bilimsel alanda, toplam 200 dolayında makale, bildiri ve kitaplardan oluşan yayınlanmış bilimsel eseri bulunmaktadır. 


23. Dönemde Kütahya Milletvekili...