12 / 05 / 2024

Alimoğlu Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Alimoğlu Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Alimoğlu Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aslı Karabal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da kuruldu

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk İzolasyon Ve Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selim Başoğlu tarafından kuruldu.

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Denge Constructıon Yapı Sistemleri Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Constructıon Yapı Sistemleri Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurper Denizoğlu tarafından kuruldu.

5 Kar Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5 Kar Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Fazlıoğlu tarafından kuruldu. 

Eron Danışmanlık Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eron Danışmanlık Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Salih Onur Ece, Erkan Kaya imzasıyla kuruldu.

İnoksnet Yapı Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnoksnet Yapı Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bahadır Dönmez imzasıyla kuruldu.

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leme Dekoratif Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emel Özenbaş imzasıyla kuruldu.

Kabuk Yapı Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kabuk Yapı Sistemleri Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Tuncay Selçuk imzasıyla kuruldu.

Tekecioğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekecioğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Kurtuluş Tekeci ve Mustafa Tekeci imzasıyla kuruldu.

Alumental Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alumental Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Arsalan Babazadeh, Abdulaziz Karakaş ve Murat Bilge Kelce ortaklığında kuruldu.

Uzaykon Yapı Sistemleri Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uzaykon Yapı Sistemleri Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Bilal Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Azizoğlu Yapım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Yapım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdelaziz Soutary tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Büyükçekmece'de kuruldu.

Çeka Çelik Yapı Sistemleri ve Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeka Çelik Yapı Sistemleri ve Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hakan Karavaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Başakşehir'de kuruldu.

Alimoğlu Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Alimoğlu Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Alimoğlu Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aslı Karabal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da kuruldu. Alimoğlu Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alimoğlu Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi, Nekaş İş Merkezi,...