04 / 05 / 2024

Alinur Aktaş inegöl

Alinur Aktaş inegöl

İnegöl Belediyesi son dönemde yaptığı şehir estetiği ve kentsel dönüşüm projeleriyle yeni bir İnegöl vizyonu oluşturma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İnegöl'de proje atağı!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegölspor tesisleri Baykoca mahallesinde hayat bulacak. TOKİ konutlarının altında bulunan belediyemize ait alanda yapılacak olan modern tesisler İnegölspor'a hizmet verecek.

SKB’den Bursa'nın sağlıklı şehir projelerine para ödülü!

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB), 2020 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması başvurularını kabul etmeye başladı. SKB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu yıl rekabeti artırmak için her başarı için para ödülü vereceğiz” dedi.

Bursa’da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı’nın yanı sıra Bursa Büyükşehir bütçesinden yapılacak projelerle 2020 yılının tam bir yatırım yılı olacağını söyledi

Bursa'da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa’nın daha yaşanabilir bir şehir olması adına 2020 yılının, ulaşım başta olmak üzere kentsel dönüşüm, tarihi miras ve çevre projelerinin bir bir hayata geçtiği tam bir yatırım yılı olacağını belirtti.

Bursa Büyükşehir’in 2018 yılı faaliyet raporuna onay!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında toplanan Bursa Belediye Meclisi, 2018 mali yılı faaliyet raporunu onayladı.

Alinur Aktaş: İmar alfabenin A’sı gibidir!

İmar sorunu yaşayan Mehmet Akif Mahallesi’nde vatandaşlarla görüşen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İmar konusu, alfabenin A’sı gibidir. Eğer bu problemi çözersek, her şey hallolur” şeklinde konuştu.

Alinur Aktaş: İmar meselesi alfabenin A'sı gibidir!

İmar sorunu yaşayan Mehmet Akif Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İmar konusu, alfabenin A’sı gibidir. Eğer bu problemi çözersek, her şey hallolur” dedi.

Alinur Aktaş: Bursa’nın gelecek 50 yılı planlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve cumhur ittifakı AK Parti büyükşehir belediye başkan adayı Alinur Aktaş, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı.

Alinur Aktaş'tan kentsel dönüşüm açıklaması!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Büyükşehir adayı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, "Bize kentsel dönüşümü yanlış yaptın diyenlere sesleniyorum. Ruhsatları ilçe belediyeleri veriyor. Sen neden ruhsat verdin" dedi. 

Bursa Vatan Mahallesi'ne yeni sağlık ocağı müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım ilçesine bağlı Vatan Mahallesi’nde lüks hastane konforunda sağlık ocağı yapılacağını müjdeledi.

Alinur Aktaş: Yüksek katlı yapılaşma Bursa için yanlış!

Ulaşım ve imarda 2035 yılının planlarını yaptıklarını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Bursa’yı acilen büyütme niyetinde olduklarını söyledi. 

Bursa Büyükşehir'in hedefi sağlıklı dönüşüm!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada şehrin en önemli gündem maddeleri arasında yer alan kentsel dönüşümün değerlendirildiği toplantıda, sağlıklı bir şehir oluşturmak amacıyla titizlikle çalıştıklarını belirtti.

Alinur Aktaş: Bursa'yı doğru imar edelim!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kente doğru yatırımlar yapılması gerektiğine işaret eden Aktaş, ''Bursa'yı doğru imar edelim'' şeklinde konuştu.

Alinur Aktaş'tan havaalanı arsası açıklaması!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kamuoyunda sıkça tartışma konusu olan ‘Doğanbey’in taşınması ve Yunuseli Havaalanı’nın kaldırılması yönündeki’ haberlerler ilgili açıklama yaptı.

Alinur Aktaş inegöl Haberi

Alinur Aktaş inegöl

BAŞKAN Aktaş, 2016 yılı içerisinde Bursa- Ankara Karayolu üzerinde bulunan binalarda da cephe iyileştirme projesinin yapılacağının bilgisini verdi. Şehri rahatlatacak; dinlenme mekânlan, otopark alanlan ve çocuk parklan üreterek kentin her alanında birçok otoparkı İnegöl halkının hizmetine sunduklarını söyleyen Aktaş bugüne kadar sadece mahalle otoparkı olarak 35 adet otoparkı İnegöl'e kazandırdıklannı ve bu sayının yılsonuna kadar 40'a ulaşacağını aktardı. 


MEVCUT İnegöl'ü rahatlatma ve Yeni İnegöl'ü kurma noktasında yaptığı başanlı çalışmaları konuştuğumuz Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl için yaptığı ve yapacağı birçok projesini tek tek anlattı. 

Şehri modem bir kent olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdiklerini aktaran Aktaş; "Hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için projelerimizi halkımızın talepleri doğrultusunda şekillendirmeye gayret ediyoruz. Bu kapsamda hem merkezde hem de kırsal mahallelerimizde insanlanmızm...