08 / 05 / 2024

Alişan Cannes evi

Alişan Cannes evi

Eda Erol'la ilişkisini ani bir kararla noktalayan Alişan, çok beğendiği Cannes'dan ev almaya karar verdi. Alişan haftaya yeniden Cannes'a gidip satın alacağı eve karar verecek.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalabiliriz! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalınabileceğini vurguyarak, depreme karşı birlik olma çağrısında bulundu. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de  60 bin TL sermaye bedeli ile Fikri      Alişan tarafından kuruldu.

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi 'Bubble Palace' satılıyor!

Ünlü modacı Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi Bubble Palace 280 milyon sterline (2.7 milyar TL'ye) satışa sunuldu...

Ali Öztunç: Fay yasası bir an önce gündeme gelmeli!

İzmir'de yaşanan depreme ilişkin açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, fay yasasının bir an önce gündeme gelmesi gerektiğini dile getirdi. 

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Alişan Cannes evi Haberi

Alişan Cannes evi

Eda Erol'la ilişkisini ani bir kararla noktalayan Alişan, moral tatili için Fransa'ya gitmişti. 


Fransa'yı gezen Alişan, çok beğendiği Cannes'dan ev almaya karar verdi. Alişan haftaya yeniden Cannes'a gidip satın alacağı eve karar verecek.


Alişan, geçtiğimiz günlerde  Eda Erol'la olan ilişkisini bitirdi. 



Alişan, Cannes'i beğendiğini bu paylaşımla duyurdu.