">
08 / 05 / 2024

alışveris merkezi iç görünüm

alışveris merkezi iç görünüm

İstanbul’daki Akmerkez alışveriş ve yaşam merkezi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında, "5 Yıldızlı İç Tasarım" ödülüne layık görüldü

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan proje 490 milyon TL'ye mal olacak.

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Türkiye’de kurulacak doğal gaz merkezi Rusya için hayati öneme sahip!

Türkiye’de kurulması öngörülen doğal gaz merkezi, Rusya tarafından Avrupa’ya doğal gaz sevkiyatında son derece önemli alternatif güzergah yaratacak cazip ve gerçekçi bir proje olarak görülüyor.

Flaş gelişme! Doğal gazda dünyanın gözleri Türkiye’ye çevrildi, Rusya, Türkiye’de doğal gaz merkezi kuruyor!

Rusya’nın en büyük enerji şirketi Gazprom, Türkiye’de bir doğal gaz merkezi kurmak için çalışmalar yaptıklarını ve bu adımla, gaz piyasasında adil ve şeffaf fiyatlandırma sağlanacağını duyurdu.

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule GYO'ya ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa süreci tamamlandı. Ruhsat onay süreci de tamamlanan kulenin faaliyete geçeceği açıklandı.

TJK’nın Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı!

Yapım çalışmaları süren Türkiye Jokey Kulübü’nün Karacabey’deki idman merkezi için geri sayım başladı. TJK’nın yeni tesisine verilecek isim ortaya çıktı.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi işletilmek üzere kiraya verilecek!

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla açık teklif usulü ile kiraya verilecek...

Avlu34 Alışveriş Merkezi açılış için gün sayıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı imzasıyla hayata geçirilen Avlu34 Alışveriş Merkezi açılış için gün sayıyor.

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özdemir Bilgi, Bahtiyar Bilgen, İsmet Ölçen ve Yavuz Barut ortaklığında kuruldu.

alışveris merkezi iç görünüm Haberi

alışveris merkezi iç görünüm

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Sheraton Park Lane Otel’de düzenlenen ödül törenine, Akmerkez Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral, Akmerkez’in iç tasarımını yenileyen "Concept-i" adlı uluslararası firmanın Genel Müdürü Geoff Morrison, Akmerkez Marka Müdürü Nur Ziyaoğlu Aytekin, Tekfen Gayrimenkul Grup Başkanı Mehmet Erktin, Akmerkez’in mimarı Nazan Ayasgil ve Akmerkez Teknik Müdürü İbrahim Elmas katıldı.
        
Ödül töreninin ardından AA’ya konuşan Akmerkez Genel Müdürü Oral, ödülün Akmerkez’in iç mekanının yenilenmesi gibi zor bir dönemin ardından kendileri için son derece anlamlı ve motive edici olduğunu söyledi. Oral, "Projemiz çok güzeldi. Yönetim kurulumuz bu projeye inanmıştı ve bu güzel projeyi hayata geçirdik. Sonuçta da böyle güzel bir ödülle taçlandırıldık" dedi.
        
2010 yılının Türkiye için önemli bir yıl olduğunu, İstanbul’un kültür başkenti seçildiğini vurgulayan Oral,...