07 / 05 / 2024

Aliya İzzetbegoviç Öğrenci Yurdu binası kimin

Aliya İzzetbegoviç Öğrenci Yurdu binası kimin

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'deki Aliya İzzetbegoviç Öğrenci Yurdu binasının kime ait olduğunu Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a sordu..

Osmangazi Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından tadilatı tamamlanan Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu, düzenlenen törenle açıldı.

Düzce'deki Aliya İzzetbegoviç Öğrenci Yurdu binası kimin?

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'deki Aliya İzzetbegoviç Öğrenci Yurdu binasının kime ait olduğunu Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a sordu..

Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanı açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanı’nın 1. Etabındaki çalışmalar tamamlanarak alan hizmete açıldı.

21 yeni öğrenci yurdu yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünce 21 öğrenci yurdunun inşaatı sürdürülüyor. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatıyla öğrenci yurdu inşaatlarına hız verildi.

Arızlı Deprem Konutları öğrenci yurduna dönüştürüldü!

Saddam Hüseyin'in 10 milyon dolarlık petrol yardımı ile yaptırılan ve 'Saddam Deprem Komutları' olarak da anılan, depremde kiracı konumundaki evleri yıkılan depremzedelerin yerleştirildiği, Arızlı Deprem Konutları öğrenci yurduna dönüştürüldü.

Günlük 50 TL'ye çalıştığı inşaatta 15. kattan düştü!

Adana Merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı'ndaki 20 katlı rezidans inşaatında çalışan Mehmet Acar, 15'inci katta duvar ördüğü sırada dengesini kaybederek asma kata düştü...

TEV yeni şubeler ve kız öğrenci yurtları açacak!

Türk Eğitim Vakfı (TEV), yeni yılda Ege ve Trakya'ya yeni şubeler açaçak. Bünyesinde bin 154 gayrimenkulü bulunan kuruluş, kız öğrenci yurdu yatırımlarına da hız verecek

Adana'da, rezidans inşaatından düşen bir işçi daha öldü!

Adana'da, rezidans inşaatından düşen bir işçi daha öldü. Merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı'ndaki 20 katlı rezidans inşaatında çalışan Mehmet Acar, 15'inci katta dengesini kaybederek asma kata düştü.

Van Erciş'e 200 kişi kapasiteli öğrenci yurdu yapılacak!

Van Erciş'te 24 derslik Fen Lisesi, 200 kişilik öğrenci yurdu ve de spor salonu için 31 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00 'da ihale düzenlenecek.

Van Saray'da yapılacak 200 kişilik öğrenci yurdu ihaleye çıkıyor!

İçişleri Bakanlığı; Van, Saray'da 200 kişilik yurt yapım işini 3 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu öğrenci yurdu 560 günde tamamlanacak.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrenci yurdu projesi irtifak hakkı ihaleye çıkıyor!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi; öğrenci yurdu projesini 28 yıllığına irtifak hakkını ihaleye çıkarıyor. İhale açık teklif usulü ile 30 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü'nde yapılacak.

Öğrenci yurt binaları nasıl olmalı?

Yurt binalarına açılma izni verilebilmesi için aranan şartlar, 3 Aralık 2004 tarihinde 25659 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik kapsamında açıklanıyor. Peki, öğrenci yurt binaları nasıl olmalı?

Öğrenci yurdu nasıl açılır?

Öğrenci yurdu açmak için gerekli olan iş ve işlemler, Özel öğrenci yurdu yönetmeliğinde yer alıyor. Peki, yönetmelik gereğince öğrenci yurdu nasıl açılır? Öğrenci yurdu açmak için neler gerekli?

Aliya İzzetbegoviç Öğrenci Yurdu binası kimin Haberi

Aliya İzzetbegoviç Öğrenci Yurdu binası kimin


CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'de bulunan bir öğrenci yurdunun mülkiyetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a sordu.


Önergesinde "Düzce'de Beyciler Mahallesi 1758. Sokakta bulunan Aliya İZZETBEGOVİÇ Öğrenci Yurdunun bulunduğu taşınmazın mülkiyeti kim/kimlere aittir?" diye soran Tanal "Söz konusu yurt binasının mülkiyeti bakanlığa veya Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait değilse kim/kimlerden kiralanmıştır?" diye sordu.


Tanal ayrıca "Kiralanan bu taşınmazın kira kontratının başlangıç ve bitiş tarihleri, aylık/yılık kira sözleşme bedeli, kira kontratının geçerlilik süresi nedir?" sorusunun da yanıtlandırılmasını talep...