05 / 05 / 2024

Alkent Etiler ne zaman satışa çıktı

Alkent Etiler ne zaman satışa çıktı

160 dönüm arazide inşa edilen Alkent, spor ve eğlence tesisleriyle, her konfora sahip konutlarıyla farklı bir yaşam sunuyormuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Kent Etiler satışa çıktı! Yeni proje!

MESA ASL ADİ Ortaklığı imzasıyla İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Akat Mahallesi'nde yükselen Kent Etiler projesi satışa çıktı. Peki Kent Etiler'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Kent Etiler'de son durum ne? 1.361 konutluk dev projede son dakika!

KİPTAŞ Kent Etiler projesinin inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İstanbul'un kalbi Etiler'de yükselen projede toplam 1.361 yeni konut yer alıyor. 

Halk GYO Etiler binasının değeri belli oldu! 

Halk GYO, Etiler binasına ait 2022 yılsonu değerleme raporunu yayımladı ve binanın değeri belli oldu. Peki Halk GYO Etiler binasının değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Tay Group'un Etiler’deki lüks konut projesi Four Seasons Etiler'deki inşaat çalışmaları başladı. Peki Tay Group'un Etiler’deki konut fiyatları ne kadar? İşte Four Seasons Etiler projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar oldu?

Doğuş Center Etiler gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar?

Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler'deki Alkent AVM'de bulunan 39 adet dükkanın değerleme raporu yayınlandı. Peki Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri ne kadar oldu? 

Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Etiler binasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

Doğuş Center Etiler 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Etiler Alkent AVM 39 dükkan için ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 dükkan için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko Alkent AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 adet dükkan için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Doğuş Center Etiler 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler gayrimenkulüne ilişkin olarak Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı...

Hıncal Uluç'tan Alkent site yönetimine uyarı!

Hıncal Uluç, Etiler Alkent'in site yönetimine sitem etti. Uluç, "Susmamı istiyorsanız, Alkent'i, İstanbul'un en güzel sitesini, üç kuruş hesaplar ve kişisel duygularınızı bir kenara bırakıp adam gibi yönetin!." dedi...

Alkent Etiler ne zaman satışa çıktı Haberi

Alkent Etiler ne zaman satışa çıktı


1989 yılında Alarko İnşaat'ın Etiler'de inşa ettiği Alkent satışa sunulmuş. Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; 160 dönüm arazide inşa edilen Alkent, spor ve eğlence tesisleriyle, her konfora sahip konutlarıyla farklı bir yaşam sunuyormuş.



Haberin devamı için...