06 / 05 / 2024

Alkoçlar iflas mı ediyor

Alkoçlar iflas mı ediyor

Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, konkordato talep etti. 1400 yatak kapasiteli 3 otelin işletmecisi olan Alkoçlar, borçlarına 9 ay erteleme istedi.

Bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekliler dikkat: SSK, BağKur emekli maaşı ödeme tarihleri Nisan 2024!

Emekliler ve memurlar bayram öncesinde maaşarının yatıp yatmayacağını merak ediyor. Peki bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekli maaşları bayramdan önce verilecek mi? 

Kira kriziyle baş edemeyen vatandaşlar çözümü ortak ev modelinde buldu!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen kira kriziyle baş edemeyen vatandaşlar çözümü ortak ev modelinde buldu.  İşte konu ile ilgili detaylar...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat: Kira anlaşmazlıklarında yeni çözüm!

Kiracılar ile mülk sahipleri arasındaki uyuşmazlıklarda mahkeme yerine ilk olarak bir arabulucuya başvurma mecburiyeti 1 Eylül'den itibaren uygulamaya başlandı. İki taraf arasında en çok kira anlaşmazlığı yaşanırken onun için de yeni çözüm geldi...

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yakından takip ediyor. Son zamanlarda altın ile birlikte rekor seviyeye ulaşan gümüş için uzman isim alım fırsatını açıkladı. 

Tapu harçları arttı mı? Tapu harç ücretlerinde son dakika! Şimdi bakın!

Tapu harçları arttı mı? Tapu harç ücretlerinde son dakika... Şimdi tek tek açıklanan bu detaylara bir bakın...

2023 tapu masrafında son dakika! Tapu harçları arttı mı? İşte tapu harç ücretleri Temmuz 2023!

2023 tapu masrafında son dakika... Tapu harçları arttı mı? İşte tapu harç ücretleri Temmuz 2023...Hemen bakın...

Evde bakım maaşları yattı mı? İşte yanıtı

Evde bakım paraları hesaplara yatacak mı? Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını duyurdu.

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

MTV Ödemeleri Belirlendi! Deprem Bölgesi Araçları Muaf mı? İşte 2023 Temmuz MTV Miktarları

Araç sahipleri için önemli bir konu olan MTV hakkında yeni bir karar alındı. Alınan kararla araç sahiplerinin ödemesi gereken vergi miktarı belli oldu. Deprem bölgesindeki tüm araçların ise MTV’den muaf tutulacağı açıklandı. İşte MTV konusunda alınan yeni kararlar hakkında tüm detaylar…

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Twitter kullanıcılarına müjde! Artık özellikler Twitter’da da olacak!

Elon Musk, Twitter kullanıcılarına müjdeyi verdi. O özellikler artık Twitter’da da olacak. İşte detaylar!

Memur ve memur emeklisine ek zam yapılacak mı? Memur maaşları artacak mı? Memurlar hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 lira olarak güncellendiğini duyurdu. Peki memur ve memur emeklisine ek zam yapılacak mı? Memur maaşları artacak mı? Memurlar hemen bakın!

Kiracılar tedirgin! Mülk sahibinin 30 gün hakkı var! Kiracılar için umut ışığını uzmanlar yaktı!

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremden sonra her şehirde insanlar kendi yaşadığı binanın ne kadar güvenli olduğunu sorgulamaya başladı. Binanın riskli olup olmadığını mülk sahipleri kontrol ettirebilir. Kiracılar ise tedirgin! İşte detaylar!

Alkoçlar iflas mı ediyor Haberi

Alkoçlar iflas mı ediyor

1950’li yıllardan beri turizm sektöründe faaliyet gösteren Alkoçlar, konkordato talep etti.  1400 yatak kapasiteli 3 otelin işletmecisi ve yüzde 100 Ender Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, İstanbul Ticaret Mahkemesi’ne dava dileçesi verdi. Dava dilekçesinde firmanın icra takipleri baskısı ile faaliyetlerini sürdürememe tehlikesi yaşadığı ve yaşanan nakit darboğazın geçici olduğu belirtildi.

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre,  2015 yılı ve sonrası yaşanan bir dizi olumsuz olayın Türkiye turizm sektörünü olumsuz etkilediği belirtilen dilekçede, Alkoçlar’ın bu süreçten olumsuz etkilendiği kaydedildi. Hak edişlere karşın tahsilatların uzun vadeli çeklerle yapıldığı belirtilen dava dilekçesinde, durumun mali dengeyi sarstığı vurgulandı.

Turizm sektörünün gelecek yıl ve sonrası için olumlu bir tablo çizdiği kaydedilen dilekçede şu ifadeler kullanıldı: “Şirket, vadesi gelen borçları ödeyememe ve icra takipleri baskısıyla...