06 / 05 / 2024

Alkoçlar şirketi konkordatodan çıktı mı

Alkoçlar şirketi konkordatodan çıktı mı

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a ait olan Alkoçlar Otelcilik ve Turizm A.Ş., 2018'de konkordato ilan etmişti. 64.8 milyon lira borcu olan şirketin, borçların üç sene içinde ödemesi gerekiyordu. Bilirkişiden gelen "Mal varlığı ile borçlar orantılı değildir" raporu, davanın seyrini değiştirdi

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine taşındı!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, tam kapanma öncesinde yeni evlerine taşındı. Aslışah Alkoçlar yeni evini takipçileriyle paylaştı.

Alkoçlar Otelcilik konkordatodan çıktı! 

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a ait olan Alkoçlar Otelcilik ve Turizm A.Ş., 2018'de konkordato ilan etmişti. 64.8 milyon lira borcu olan şirketin, borçların üç sene içinde ödemesi gerekiyordu. Bilirkişiden gelen "Mal varlığı ile borçlar orantılı değildir" raporu, davanın seyrini değiştirdi

Ender Alkoçlar, Konyaaltı Sahili'ni 11 milyon TL'ye başka firmaya mı kiraladı?

Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kalan 26 yıl bu zararın katlanarak artacağı düşünüldüğünde belediyemizde telafi edilemeyen zararlar oluşması kaçınılmazdır” dedi...

Ender Alkoçlar: İtibar kaybı için dava açacağız!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türel dönemindeki Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi’ni iptal etti. İptal kararının ardından Ender Alkoçlar'dan açıklama geldi...

Ender Alkoçlar'a kiralanan Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi!

Antalya Konyaaltı Sahili'ni 28 yıllık süreyle kiralayan Ender Alkoçlar'ın şirketi belediyeyi 15 milyon liranın üzerinde zarara uğrattı. Bu sebeple sözleşme iptal edildi...

Aslışah Alkoçlar Alaçatı'da dükkan arayışında!

Geçtiğimiz haftalarda aşçılık eğitimi alan Aslışah Alkoçlar, Alaçatı'da dükkan arayışına girdi. Alkoçlar'ın hedefi bu yaz Çeşme'de bir restoran açmak.  

Alkoçlar Turizm konkordato talep etti!

Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, konkordato talep etti. 1400 yatak kapasiteli 3 otelin işletmecisi olan Alkoçlar, borçlarına 9 ay erteleme istedi.

Alkoçlar Grubu'ndan haciz açıklaması!

Hülya Koçyiğit'in kızı ve damadı Gülşah-Ender Alkoçlar'ın işletmeciliğini yaptığı 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldiği yönünde habere yönelik Alkoçlar Grubu'ndan açıklama geldi. 

Alkoçlar Adakule Otel'e icra geldi!

Alkoçlar Adakule Otel'deki icra işlemi nedeniyle yaklaşık 700 yerli ve yabancı turist çevredeki otellere yerleştirildi.

Alkoçlar Adakule Oteli'ne haciz geldi!

Gülşah-Ender Alkoçlar’ın işletmeciliğini yaptığı 329 oda ve 750 yatak kapasiteli 4 yıldızlı Alkoçlar Adakule Oteli’ne haciz geldi.

Speak Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Speak Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Can Alkoçlar tarafından kuruldu. 

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alkoçlar Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ender Alkoçlar ve Harun Çapçı ortaklığında kuruldu. 

Alkoçlar şirketi konkordatodan çıktı mı Haberi

Alkoçlar şirketi konkordatodan çıktı mı

Turizm sektöründe 1950'lerden bu yana faaliyette bulunan Alkoçlar Ailesi'ne ait Alkoçlar Otelcilik ve Turizm A.Ş., 2018 Ekim'de konkordato ilan etmişti.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, ünlü sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a ait olan firmanın Bodrum, Alaçatı, Kemer ve İstanbul'daki otelleri 1500 yatak kapasiteli.

Yaklaşık 1300 kişiye istihdam sağlayan firma o tarihten bu yana konkordato sürecindeydi. Bu süreçte şirketin borcu 64.8 milyon lira olarak duyurulmuştu. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesindeki dava dosyasına göre borçların üç sene içinde ödenmesi tahmin ediliyordu.

Şirketin konkordato süreci normal seyrinde sürüyordu. Dosyadaki 316 alacaklının büyük çoğunluğu sunulan takvime onay vermiş, yani alacaklılar tarafında bir sıkıntı da yok gibiydi. Ancak bilirkişiler, "Mal varlığı ile borçlar orantılı değildir" şeklinde rapor hazırlayınca, konkordato sürecinin en önemli argümanı olan...