18 / 07 / 2024

alkoçlar tarihi han otel

alkoçlar tarihi han otel

Alkoçlar Grubu, Türk Hava Kurumu'ndan aldığı 5 tarihi iş hanını otele dönüştürmeye hazırlanıyor...

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi Alkoçlar Otelcilik AŞ iflas etti!

Türkiye turizm sektörünün 'en güçlü' markaları arasında yer alan Alkoçlar Otelcilik AŞ iflas etti. İflas kararı ile beraber şirketin tasfiyesine geçildi.

Kredi kartı borçları tarihi zirvesinde!

Kredi kartı borçları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Açıklanan rakamlara göre, bireysel kredi kartı borçlarının, toplam TL krediler içindeki payının son iki senede iki katına çıktığı kaydedildi.

Konut kredisinde stoklar eriyor, faizler el yakıyor!

Faizdeki rekor artış ve erişimin zorlaşmasıyla beraber konut kredisi stoku erimeye başladı. Konut satışları tarihi dip seviyelere indi. En sert düşüş krediyle alınan konutlarda. Baskılanan talep nedeniyle satışların düşmesine karşın artan maliyetler sebebiyle ev fiyatları yüksek seviyesini koruyor.

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine taşındı!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, tam kapanma öncesinde yeni evlerine taşındı. Aslışah Alkoçlar yeni evini takipçileriyle paylaştı.

Tarihi Kiliseli Tüccar Han ticaret merkezi olacak!

Bolu Gerede'de Bizans dönemine ait ilk ticaret merkezi olan tarihi Kiliseli Tüccar Han'ın restore edilmesi için çalışmalara başlandı. Bu yıl içerisinde hizmete açılacak tarihi han içerisinde 25 odalı butik otel de yer alacak.

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Konut satışları tarihi rekora imza attı!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye genelinde konut satışları 2020 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 125 artarak tarihi bir rekora imza attı" dedi.

Tarihi Türkiye Han icradan satışa çıktı!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Fatih'te bulunan tarihi Türkiye Hanı'nı satışa çıkardı. 9 Eylül'de ihalesi gerçekleşecek tarihi han için 42 milyon lira isteniyor...

Alkoçlar Otelcilik konkordatodan çıktı! 

Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'a ait olan Alkoçlar Otelcilik ve Turizm A.Ş., 2018'de konkordato ilan etmişti. 64.8 milyon lira borcu olan şirketin, borçların üç sene içinde ödemesi gerekiyordu. Bilirkişiden gelen "Mal varlığı ile borçlar orantılı değildir" raporu, davanın seyrini değiştirdi

Çatalca'daki 1600 yıllık Ballıgerme Su Kemeri yıkıldı!

Define avcılarının son hedefi Çatalca'da bulunan 1600 yıllık Ballıgerme Su Kemeri oldu. Define avcıları, tarihi kemerin bir çok bölümünü dinamitlerle yıktı.

Ender Alkoçlar, Konyaaltı Sahili'ni 11 milyon TL'ye başka firmaya mı kiraladı?

Konyaaltı Sahili ihalesi iptal edildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Kalan 26 yıl bu zararın katlanarak artacağı düşünüldüğünde belediyemizde telafi edilemeyen zararlar oluşması kaçınılmazdır” dedi...

Ender Alkoçlar: İtibar kaybı için dava açacağız!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türel dönemindeki Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi’ni iptal etti. İptal kararının ardından Ender Alkoçlar'dan açıklama geldi...

alkoçlar tarihi han otel Haberi

alkoçlar tarihi han otel
3 yıl içerisinde 6 bin yataklı otel zinciri haline gelmeyi hedefleyen Alkoçlar Grubu, geçen yıl Türk Hava Kurumu'ndan ihale ile aldığı Adana, Denizli, Balıkesir, Trabzon ve Samsun'daki tarihi iş hanlarını otele dönüştürecek. Şu anda 2 bin 500 yatak kapasitesine sahip 8 farklı otel işlettiklerini belirten Alkoçlar Turizm Grubu Başkanı Erol Turanlıoğlu, İş hanları gelecek yıla kadar otele dönüştürürüz. Bunlarla birlikte 3 bin yatak kapasitesini tamamlarız. Sonraki 3 yılda yeni yatırımlarla toplam 6 bin yatağa çıkmayı planlıyoruz." şeklinde konuştu. Turanlıoğlu, gelecek yıl Uludağ'daki yeni butik otelleri Alkoçlar Ice'ı hizmete açacaklarını...