03 / 05 / 2024

All Activities Turkey iletişim

All Activities Turkey iletişim

All Activities Turkey Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güler tarafından kuruldu...

All Activities Turkey Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

All Activities Turkey Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güler tarafından kuruldu...

Cityscape Turkey’de gösteri değil, satış var!

Küresel anlamda gayrimenkul sektörünün en prestijli fuarlarından Cityscape, Türkiye’ye geldi. 26 Mart’a kadar açık kalacak Cityscape Turkey’e, 59 ülkeden bin 500 yabancı olmak üzere 3 bin 300 kişi ön kayıt yaptırdı.

Ağaoğlu Central Park projesiyle Cityscape Turkey'de!

Ağaoğlu Central Park projesi dün satışa çıktı. Suudi Arabistanlı iş adamı Marvan B.A. Ashour projeden 25 milyon dolarlık alım yaptı. Cityscape Turkey 2016'da yerini alan Central Park projesinde 1.155 daire ve 12 adet villa bulunuyor.

Cityscape Turkey’e bireysel yatırımcılar ve konut alıcılarından yoğun ilgi!

Cityscape Turkey’e özel avantajlar ve lansmanlar nedeniyle, bireysel yatırımcılar ve konut alıcıları da fuara büyük ilgi gösteriyor. Türkiye gayrimenkul oyuncuları, konut alıcıları ve gayrimenkul yatırımcıları ile Cityscape Turkey’de buluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul projesi Cityscape Turkey’de görücüye çıktı!

Beyoğlu’nun merkezinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’de ilk kez düzenlenen gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape Turkey'de yatırımcılarla bir araya geldi.

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Turkey'de sanal gerçeklik gözlüğüyle tanıttı!

DKY İnşaat, 2016 yılında yapımına başladığı ve 410 milyon TL’ye mal olacak projelerini Cityscape Turkey Fuarı’nda tanıttı. DKY İnşaat, geleceğin satış deneyimi olarak gösterilen ‘3 boyutlu sanal gerçeklik gözlüğü’ ile tanıtımı gerçekleştirdi.

Vadistanbul Park, Cityscape Turkey'de yatırımcılarla buluşuyor!

Vadistanbul'un Park etabı Cityscape Turkey'de yerli ve yabancı yatırımcılarla buluşacak. Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul Park, 762 konuttan oluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da Cityscape Turkey'e özel kampanya!

Piyalepaşa İstanbul projesinin Cityscape Turkey'e özel satış kampanyası çerçevesinde mart ayı sonuna kadar 2015 fiyatları geçerli olacak. Projede konutların satış fiyatı 895 bin 500 TL, rezidansların ise 706 bin 200 TL'den başlıyor.

Nurol GYO 3 projesiyle Cityscape Turkey 2016'da!

Dünya gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape, bu yıl İstanbul’da gerçekleşti. Cityscape Turkey 2016, gayrimenkul geliştiricilerini, mimarları, özel konut alıcılarını, emlak danışmanlarını tek bir çatı altında buluşturdu.

59 ülkeden 1.500 yatırımcı Cityscape Turkey Fuarı'na geliyor!

Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Avustralya, Kanada, Çin ve Hindistan'ın da aralarında bulunduğu 59 ülkeden bin 500 yatırımcı, "Cityscape Turkey" fuarında tanıtımı yapılacak gayrimenkul yatırım fırsatlarını değerlendirmek için Türkiye'ye geliyor

Cityscape Turkey 2016 Fuarı kapılarını açtı!

Cityscape Turkey bugün kapılarını açtı. Dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından Cityscape fuarına, Türkiye bu yıl ilk kez ev sahipliği yapıyor.

İstanbul Cityscape Turkey Fuarı 24 Mart'ta!

TÜRK gayrimenkul dünyası ve kamunun geçtiğimiz günlerde etkin olarak yer aldığı Fransa'nın Cannes şehrinde yapılan MIPIM fuarı sonrası gözler önümüzdeki hafta İstanbul'da yapılacak Cityscape Turkey'e çevrildi.

All Activities Turkey iletişim Haberi

All Activities Turkey iletişim

All Activities Turkey Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güler tarafından kuruldu.

All Activities Turkey Turizm Anonim Şirketi konusu:1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir....