02 / 05 / 2024

allaattin demirel

allaattin demirel

İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de firmalar ve mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlıklar bitiyor. Fikirtepe'de 15 gün içinde anlaşma sağlamazsa acele kamulaştırma işlemi yapılacak. Yani firmalar mülk sahipleriyle anlaşırsa da anlaşmasa da evler yıkılacak.

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinde Genel Müdür olarak olarak görev yapan Mehmet Kamil Demirel 15 Haziran 2021 tarihinde istifaen görevinden ayrıldı.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na Genel Müdür olarak atanan Mehmet Kamil Demirel bağımsızlık niteliğini kaybetmiş olması nedeni ile yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. 

Süleyman Demirel'in anıt mezarı bitme aşamasında!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in mezarının bulunduğu Çalcatepe'ye inşa edilen anıt mezar tamamlanma aşamasına geldi. 3 bin 500 metrekare alana inşa edilen anıt mezar 9 bölmeden oluşuyor.

Zeynep Sever Demirel Beykoz'daki villasına spor salonu yaptırdı!

Ünlüler sporu eve taşıdı. Emina Jahovic ve Yasemin Özilhan'ın ardından Zeynep Sever Demirel'de Beykoz'daki 3 katlı lüks villasına spor salonu yaptırdı.

Zeynep Sever Demirel lüks villasına spor salonu yaptırdı!

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, lüks villalarına spor salonu yaptırdı. Demirel hamilelik döneminde aldığı 21 kilonun tamamından kurtuldu...

Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri Biva Tower’ı  inceledi!

Süleyman Demirel Üniversitesi-İnşaat Topluluğu öğrencileri, Biva Mimarlık’ın Bayraklı’da hayata geçirdiği Biva Tower’ı ziyaret ettiler. 

Süleyman Demirel Botanik Parkı'na imar koruması!

ISPARTA İl Özel İdaresi, Süleyman Demirel Botanik Parkı'nın Süleyman Demirel Üniversitesi'ndeki tahsisini iptal ettirip, kendi tasarrufu üzerine aldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Zirvesi sona erdi!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Topluluğu tarafından düzenlenen İnşaat Zirvesi sona erdi. Öğrencilerle buluşan sektör temsilcileri, bilgilerini paylaştı, gençlerin sektöre ilişkin akıllarındaki soruları yanıt verdi.

allaattin demirel Haberi

allaattin demirel

İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de firmalar ve mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlıklar bitiyor. Eğer firma mülk sahiplerinin 3'te 2'siyle anlaşma sağlarsa geri kalan 3'te 1'lik payın içinde kalan yerler hala firmayla anlaşılamazsa bile acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaşması muhtemel yerlerin arasında Fikirtepe'nin sembolü olan Alaattin Demirel'in evi de bulunuyor. Yani firmalar mülk sahipleriyle anlaşırsa da evler yıkılacak. Anlaşmasa da kamulaştırılarak yıkılacak.


Hürriyet Gazetesi’nin gündeme getirdiği Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm sorununda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı önemli bir adım attı. Dönüşüm projelerinde inşaata başlamak için 3’te 2’lik hak sahibiyle anlaşma yeterli gibi görünse de, 3’te 1’lik hak sahiplerinin anlaşmaması süreci uzatıyordu. Bakanlık 25 Haziran’da anlaşma sağlamayan hak sahipleri ve şirketlere tebligat gönderdi. 31 dönümlük arsanın tam ortasında kalan ve inşaat şirketi ile anlaşmayan Alaattin Demirel’in de aralarında...