29 / 04 / 2024

alman heyet osmangazi projeleri

alman heyet osmangazi projeleri

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş belediyeleri arasında yer alan Almanya’nın Lahn Dill Kreis İlçesi’nden gelen heyet, Osmangazi’deki vizyon projeleri büyük bir beğeniyle inceledi.

Almanlar Osmangazi’nin projelerine hayran kaldı!

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş belediyeleri arasında yer alan Almanya’nın Lahn Dill Kreis İlçesi’nden gelen heyet, Osmangazi’deki vizyon projeleri büyük bir beğeniyle inceledi.

Osmangazi Hamitlerin caddeleri genişliyor!

Gür Caddesi'nin genişletilmesi için çalışmalara başlayan ve 44 binayı yıkarak 2 bin 300 metrekare alanı kamulaştıran Osmangazi Belediyesi, caddeyi ana artere imar yolu için de çalışmalarını sürdürüyor.

Osmangazi'de yıkım çalışmaları sürüyor!

Gür Caddesinin genişletilmesi için çalışmalara başlayan ve 44 binayı yıkarak 2 bin 300 metrekare alanı kamulaştıran Osmangazi Belediyesi, caddeyi ana artere imar yolu için de çalışmalarını sürdürüyor.

Osmangazi'de yol genişletme çalışmaları kapsamında 4 katlı bina yıkıldı!

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde yer alan Gür Caddesi’nin genişletilmesi ve caddenin 40 metre genişliğindeki imar yoluna bağlanması çalışmaları kapsamında kamulaştırılan 4 katlı binayı yıktı...

Mustafa Dündar: Osmangazi'de kentsel dönüşümü kent meydanı ile sürdüreceğiz!

Bursa'nın 10 yıldır altın çağını yaşadığını savunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Kent Meydanı projemiz kentsel dönüşümün önemli bir ayağı olacak. Bursa bu proje ile gerçek kent meydanına kavuşacak" dedi.

Osmangazi'den 16 vizyon proje!

Osmangazi'den 16 vizyon proje geliyor. Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Dündar, yeni dönemde göreve gelmesi halinde hayata geçireceği 16 vizyon projesini açıkladı.

Alman Hafele Türk modeliyle büyüyor!

Alman aksesuvar devi Hafele, Türkiye'yi bölge merkezi yaptı. Bölge CEO'su Hilmi Uytun, yeni mağaza modeliyle 160 ülkeye örnek olduklarını söyledi. Hafele Türkiye ve Bölge CEO'su Hilmi Uytun konu ile ilgili açıklama yaptı...

Osmangazi Belediyesi'nden eğitime bir katkı daha!

Osmangazi Belediyesi tarafından Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Lisesi’ne kazandırılan basketbol sahası, bahçe ve çevre düzenleme çalışmaları ile anaokulu bölümüne yaptırılan oyun parkı törenle öğrencilerin hizmetine sunuldu...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Soğanlı Mahallesi'ndeki Osmangazi Belediyesi'ne ait şantiyede yapılan incelemeler neticesinde depreme dayanıklı olmayan bir bina tespit edildi.

Buyaka AVM ısınma sistemlerinde Alman İsta'yı tercih etti!

Türkiye’ nin en prestijli rezidans, ofis ve de alışveriş projelerinden olan Buyaka AVM, ısınma sistemlerinde enerji verimliliğinin lider şirketi OLAN Alman İsta’ yı tercih ediyor.

İflas erteleme davalarında 3’lü heyet sistemine geçiş, iş dünyasını memnun etti!

İflas ertelemede 3’lü heyet sistemine geçiş, iş dünyasını memnun etti. Üçlü heyetin yanı sıra; süre, bilirkişi ve kamu alacaklarına ilişkin imtiyazlar konusunda da düzenleme bekleyen işadamları, bu yıl iflas davalarının artacağını öngördü.

Çinli ve Alman enerji firmaları Silifke OSB'den arsa almak istiyor!

Silifke OSB, Çinli ve Alman yenilenebilir enerji firmalarının yer taleplerine çözüm arıyor. İlçenin rüzgâr ve güneş enerjisi yatırımlarına elverişli olduğunu belirten OSB yönetimi 204 dönümlük 2 arazi için yetkilerden onay bekliyor

Mustafa Dündar'dan Osmangazi'ye hastane ve kapalı pazar yeri müjdesi!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Altınova Mahallesi’ ndeki Spastik Çocuklar Hastanesi’ nin büyütüleceği müjdesini verdi. Dündar, Dündar, Altınova, Yeşilova, Başaran ve Küçük Balıklı için kapalı pazar yeri yapılacağını da söyledi...

alman heyet osmangazi projeleri Haberi

alman heyet osmangazi projeleri

Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Almanya’nın Hessen eyaletine bağlı olan Lahn-Dill Kreis İlçe Kaymakamı Wolfgang Schuster ve beraberindeki heyet, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Başkan Mustafa Dündar, makamında ağırladığı Alman misafirlerine, belediye hizmetleri ve hayata geçirdikleri projeler hakkında bazı bilgiler verdi.

Osmangazi'nin 850 bini aşan nüfusuyla Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olduğunu söyleyen Dündar, “Hizmetlerimizi 136 mahallemizin en uç noktasına kadar eşit olarak götürmeye çalışıyoruz. Hizmetler konusunda önce bir belediyeyiz. Hayata geçirdiğimiz projeler, sadece Osmangazi’ye değil Bursa’ya değer katıyor” dedi. Osmangazi Belediyesi olarak 26 kardeş belediyeleri olduğunu ifade eden Dündar, “Dünyanın farklı bölgelerindeki kardeş belediyelerimiz arasında yaptığımız ziyaretler ile karşılıklı ilişkileri güçlendirdiğimize inanıyorum. Üreten şehirler olarak hem Bursa, hem de Lahn Dill’i omuzlayarak, Alman ve Türk dostluğunu pekiştirmeye...