02 / 05 / 2024

alman metro yatırım

alman metro yatırım

Alman Metro AG, Türkiye'nin de aralarında olduğu üç ülkeye odaklandı...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Alman devinden İzmir'e büyük yatırım

Almanya merkezli Böllhoff, bir ilimize fabrika yatırımına başladığı açıkladı. Yatırımın binlerce kişiye ekmek kapısı olacağı açıklandı. İşte tüm detaylar...

Alman devi o şehre fabrika kuruyor! Bu yatırım binlerce kişiye ekmek kapısı olacak! Hemen bakın!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Alman devi o şehre fabrika kuruyor... Bu yatırım binlerce kişiye ekmek kapısı olacak... Hemen bakın...

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

Gayrimenkul yatırımı yapmanın ucuz yolu

Hatırı sayılır bir birikiminiz yoksa ya da piyangodan ikramiye çıkmadıysa yatırım amacıyla konut ya da arsa satın almanız bir hayli zor. Ancak enflasyonun hızlı yükseldiği bir ekonomide tasarrufunuz erimesin istiyorsanız sektörün getirisinden faydalanmak için küçük bütçelerle yatırım mümkün.

Altına yatırım yapacaklar dikkat! Dev bankadan rekor tahmin

Altına yatırım yapmak isteyenlerin sıklıkla takip ettiği dev Alman bankasından Haziran 2023 yılı için yeni bir tahmin geldi.

Avrasya GYO Metrocity A Blok 17. katı kiraya Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye kiraladı!

Avrasya GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul ili Şişli İlçesi Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta yer alan 187 numaralı bağımsız bölüm Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye aylık 12.711+ KDV bedelle kiralandı.

Urla’ya 500 milyon euroluk yatırım!

Alman iş adamı Peter Bolinger, 500 milyon Euro  tutarındaki yatırım ile 32 yaşında hayatını kaybeden kızının hayalini Urla’da gerçekleştirmek için ilçede termal sağlık köyü kurmak istiyor...

Konya'ya 1 milyon euroluk metro yatırımı! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesini verdiği Konya Metrosu projesinin 1 milyar avronun üzerinde bir yatırımla hayata geçirileceğini söyledi. 

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da metro yatırımlarına devam edeceğiz!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu, trafik sorununu çözeceklerini, metro yatırımlarına devam edeceklerini, deniz ulaşımındaki oranı arttıracaklarını belirtti...

Adana'nın yatırım programı ve metro projesi mecliste!

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana ilinin yatırım programı ve metro projesini meclis gündemine taşıdı...

Yatırım amaçlı ev almanın tek kriteri fiyat!

Ev satın alırken yatırım amaçlı düşünüldüğünde tek kriterin fiyat olduğunu ifade eden ödüllü Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş, oturum amaçlı ev alındığında duygusal faktörlerin de önemli olduğunu söyledi. 

Metro Yatırım'dan Avrasya GYO paylarına ilişkin açıklama!

Metro Yatırım Menkul Değerler, Avrasya GYO paylarında likidite sağlayıcılığı kapsamında gerçekleştirilen işlemler hakkında açıklama yaptı.

alman metro yatırım Haberi

alman metro yatırım

Global krizden dolayı zarar etmeye başlayan Alman Metro AG, Türkiye'nin de aralarında olduğu üç ülkeye odaklandı. Metro Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, "Avrupa'da işler zor. Avrupa'daki kriz Türkiye'nin avantajı oldu"...