03 / 05 / 2024

Alman REC projeleri

Alman REC projeleri

Gayrimenkul şirketlerine teknik danışmanlık hizmeti vermekte olan REC Real Estate Consultancy, İstanbul’da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlendi.

Ağaoğlu’ndan Alman yatırımcılara davet!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, Almanya Ekonomi Konseyi’nde Alman yatırımcılara seslendi. " Alman yatırımcıları özellikle yaşlılar için Türkiye’de konut projeleri üretmek üzere ortak yatırıma davet ediyorum” dedi.

REC Experts 11 AVM'nin teknik danışmanlığını aldı!

Ticari gayrimenkul firmalarına teknik danışmanlık veren Alman REC Experts GmbH, Multi’nin Türkiye’deki 11 alışveriş merkezinin teknik danışmanlığını aldı..

Multi'nin AVM'leri REC 'in takibinde!

Ticari gayrimenkul firmalarına teknik danışmanlık veren Alman REC Experts GmbH, Multi'nin Türkiye'deki 11 alışveriş merkezinin teknik danışmanlığını aldı.

Alman REC Real Estate Diyarbakır Multi'nin AVM projesinin denetimini üstlendi!

Gayrimenkul şirketlerine teknik danışmanlık hizmeti vermekte olan REC Real Estate Consultancy, İstanbul’da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlendi.

Çalık Enerji Holding, Libya'da Alman ve Çinliler'i geride bıraktı!

Libya’da Alman ve Çin firmalarını geride bırakarak 350 milyon dolarlık kombine çevrim santrali ihalesini kazanan Çalık Enerji Holding, Irak’ta da petrol yüzey tesisleri kurulumu dahil yeni projeleri sürdürüyor.

Alman İnşaat satış elemanı arıyor!

Alman İnşaat; Gebze-Çayırova lokasyonunda yer alan konut projesinde görev alacak bayan satış sorumlusu arıyor. En az 2 yıl satış konularında deneyimi olan ,tercihen konut projeleri satışında deneyimli olan takım arkadaşları aranıyor...

REC, İstanbul'a ofis açtı!

İnşaat sektörüne ilgisi süren yabancılar, Türkiye'ye teknik mühendislik hizmetleri vermek için de geliyor. Alman gayrimenkul danışmanlık şirketi REC de bu amaçla Nişantaşı'nda temsilcilik ofisi açtı...

Çeşme için bir fikrim var yarışmasına fikir projeleri yağdı!

Çeşme Turistik Otelciler Birliği'nin geçen yıl açtığı "Çeşme için bir fikrim var" yarışmasına fikir projeleri yağdı

TOKİ'nin yeni projeleri düşük katlı konutlardan oluşacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Konya, Kayseri, Muğla, Karabük, Manisa ve Yozgat'ta hayata geçirilecek projeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği ile düşük katlı olarak tasarladı...

TOKİ İstanbul projeleri 2013!

TOKİ İstanbul projeleri 2013 kapsamında yer alan TOKİ Kayaşehir 19. Bölge, TOKİ Halkalı ve TOKİ Tuzla projeleri hakkında bilgi almak için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Bakırköy Osmaniye yeni konut projeleri ile canlanacak!

Bakırköy’ün E5 Çevre Yolu’na cepheli Osmaniye semti lüks inşaat projeleri ile dikkat çekiyor. Müteahhitler yılların ölü toprağını üzerinden atan bölgede kat irtifakının artırılmasını bekliyor.

İstanbul kent orman projeleri 2013!

Biri Bakanlık diğeri ise Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'a kurulacak kent ormanı projelerinin ayrıntıları için habere tıklayın. İşte İstanbul kent orman projeleri 2013...

Marin Yapı Bağdat Caddesi projeleri için 20 milyon dolar ayırdı!

İnşaat sektörüne yön veren Marin Yapı son dönemde gözünü Bağdat Caddesi'ne dikti. Bu kapsamda Bağdat Caddesi'ne kat karşılığı yenileme projeleri için 20 milyon dolar ayırdı...

Alman REC projeleri Haberi

Alman REC projeleri

Faaliyet ve uzmanlık alanı gayrimenkul şirketlerine teknik danışmanlık hizmeti vermekte olan REC Real Estate Consultancy, İstanbul’da bulunan şubesi üzerinden Multi Turkey için yeni yapılan Forum Diyarbakır Alışveriş Merkezi için proje denetimi görevini üstlenmiştir. Bu yeni proje ile Frankfurt’lu gayrimenkul danışmanlık şirketi Türkiye’deki faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor. 

Alman – Türk uzman ekibi Dr. Tarkan Barin (proje yönetimi), Faruk Başer (proje sorumlusu – inşaat) ayrıca Dieter Reineck ve Henry Fritzsche (proje sorumlusu – teknik yapı donanımı) tarafından oluşmaktadır.

Proje geliştirici Multi Turkey, Hollandalı Multi şirketine aittir. 12 Avrupa ülkesi ve Türkiye’de aktif olan Multi, Türkiye dahil bütün Avrupa’da 500’den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Multi, perakende uzmanı olarak Avrupa genelinde toplam 60 alışveriş merkezini yönetmekte olup, Forum Diyarbakır şirketin 12. alışveriş merkezini oluşturmaktadır. 

Forum...