05 / 05 / 2024

almanya Frankfurt Heimtekstil Fuarı 2014

almanya Frankfurt Heimtekstil Fuarı 2014

Fuarda, üreticiler, perakendeciler ve tasarımcıların yeni ürünleri ile gelecek sezonun trendleri görücüye çıkacak. 8-11 Ocak tarihleri arasında açık kalacak fuarın ana teması "kavramsal yaşam" olarak belirendi...

Almanya'da yaşanan konut sıkıntısı büyüyor!

Almanya'nın büyük şehirlerinde kiralık konut bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Özellikle Berlin, Frankfurt, Hamburg gibi şehirlerde kira fiyatları tavan yaptı. 

Köksal Holoğlu, Almanya'dan hastane satın alacak!

Köksal Holoğlu'nun hastane yatırımlarını hızlandırdığı, Avrupa'nın merkezinde hummalı bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Köksal Holoğlu'nun Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg ve Frankfurt gibi önemli kentlerinde hastane için yer aradığı ifade edildi.

Almanya'da emlak fiyatları artıyor!

Almanya'da emlak yatırımına olan ilgi artıyor. Frankfurt, Münih gibi kentlerde emlak fiyatları sürekli yükseliyor ve satılık yerler giderek azalıyor. 

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'deki hisselerini satıyor!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya Frankfurt'ta bulunan dolaylı iştiraki konumundaki Oswe Real Estate GmbH hisselerinin satışı için sözleşme imzalandı.

KT Bank AG, Almanya'daki 5. şubesini Münih'te açtı!

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

Gurbetçiler o şehirden ev almak için sıraya girdi!

Almanya Frankfurt'ta düzenlenen MÜSİAD’ın Emlak ve İnşaat Fuarı’na katılan yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları başta Antalya olmak üzere kıyı şehirlerine akın ediyor. 

Frankfurt Havalimanı'na yeni terminal

Almanya Frankfurt'u genişletme planları kapsamında üçüncü terminalin temeli protesto gösterileri eşliğinde atıldı. Terminal kapasitesi 2023'te 21 milyon yolcuya ulaşacak...

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'deki hisse satışı ne durumda?

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Almanya Frankfurt'ta bulunan dolaylı iştiraki konumundaki Oswe Real Estate GmbH hisselerinin satışına ilişkin görüşmeler devam ediyor. 

Sinpaş, İngilizlerden aldığı ticaret merkezini kara geçirdi!

Sinpaş'ın Almanya Frankfurt’ta İngilizlerden satın aldığı ticaret merkezini zarardan kâra geçirdi. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, "Kiracı sayısını 4 yılda yüzde 641, kira gelirini yüzde 306 artırdık" dedi. 

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Türk-Alman Yatırım Zirvesi Frankfurt'ta yapıldı!

IBF Almanya’nın önde gelen finansal iletişim şirketlerinden Maleki Group tarafından düzenlenen Türk-Alman Yatırım Zirvesi Frankfurt'ta yapıldı. Cathay Group'un sponsorluğunda gerçekleştirilen zirvede İstanbul'daki yatırım fırsatları anlatıldı.

almanya Frankfurt Heimtekstil Fuarı 2014 Haberi

almanya Frankfurt Heimtekstil Fuarı 2014


Dünyanın önde gelen ev tekstili fuarlarından Heimtekstil Fuarı, yarın Almanya'nın Frankfurt kentinde kapılarını açacak.


Fuarda, üreticiler, perakendeciler ve tasarımcıların yeni ürünleri ile gelecek sezonun trendleri görücüye çıkacak. 8-11 Ocak tarihleri arasında açık kalacak fuarın ana teması "kavramsal yaşam" olarak belirendi.


Fuarda ayrıca yatak tanıtımlarının yapıldığı "yatak fabrikası" ile gelecek neslin tasarımı olarak nitelenen "yeni ve gelecek" konsepti, katılımcı ve ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


61 ülkeden 2 bin 718 firmanın stant açtığı Heimtekstil Fuarı'nda Türkiye 164 firmayla temsil edilecek. Fuara, Denizli Ticaret Odası, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Güney Ege Kalkınma Ajansı ve Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği ise kurumsal olarak katılacak. 


Ev tekstilinin bütün yönleriyle sergilendiği Heimtekstil Fuarını geçen yıl, 128 ülkeden 66 bin kişi ziyaret...