29 / 04 / 2024

Almanya Interzum Fuarında Samet mobilya yeni ürünleri

Almanya Interzum Fuarında Samet mobilya yeni ürünleri

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, dünyanın en büyük mobilya aksesuar fuarı olan Almanya Interzum Fuarı’nda, inovatif yaklaşımı ve yeni ürünleri ile bir ilke imza attı.

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Evim Türkiye Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey? kitapçığı 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda dağıtılacak...

Silverline Ankastre'nin tasarımları Living Kitchen Fuarı'nda tanıtılacak!

Teknolojisi, üretim alt yapısı ve tasarımlarıyla dünya markaları ile yarışan Silverline Ankastre, inovatif tasarımları ve üstün teknolojik özelliklere sahip ürün gamı ile 16-22 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Living Kitchen Fuarı’nda yer alacak.

Çilek Mobilya, MOW Fuarı'nda!

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, katıldıkları MOW Fuarı'nda başta Almanya olmak üzere, Avusturya, Fransa, Hollanda, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Belçika gibi ülkelerden yoğun ilgi gördüklerini bildirdi.

Çilek, MOW Fuarı’nda büyük ilgi gördü!

Tematik odalarıyla yurt içi ve yurt dışında beğeni kazanan marka Çilek, 20-24 Eylül tarihlerinde Almanya’nın North Rhine-Westphalia bölgesindeki Bad Salzuflen şehrinde katıldığı MOW Fuarı’nda büyük ilgi gördü.

Trakya Cam Intersolar 2015 Fuarı’nda!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

SAMET, Almanya Interzum Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, dünyanın en büyük mobilya aksesuar fuarı olan Almanya Interzum Fuarı’nda, inovatif yaklaşımı ve yeni ürünleri ile bir ilke imza attı.

Bodrum Berlin'de turizm fuarında tanıtılacak!

Turizm kenti Bodrum Mart ayında Almanya’nın Berlin şehrindeki turizm fuarında tanıtılacak. Birçok turizm fuarına katılan Bodrum Mart ayında ise Berlin fuarına gidiyor..

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Elektrikli otobüs IAA Ticari Araç Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Raylı sistem, ticari araç tasarımı ve üretiminde yaptığı yatırımlarla bilinen Bozankaya, Almanya' nın Hannover kentinde düzenlenecek IAA Ticari Araçlar Fuarı’ nda yeni bir aracını tanıtacak...

İmex Uluslararası Turizm Fuarı'nda Türkiye standı açacak!

Ankara (AA) - Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), 2022 Mayıs'ta Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenecek Imex Uluslararası Turizm Fuarı'na katılacak.İmex Uluslararası Turizm Fuarı'nda Türkiye standı açacağını belirtti.

Münih Uluslararası Turizm Fuarı'nda Olimpos tanıtıldı!

Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı'nda 'F.RE.E' (Freizeit, Reisen, Erholung), bu yıl Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı Olimpos tatil beldesinin tanıtımı da yer aldı.

Almanya Interzum Fuarında Samet mobilya yeni ürünleri Haberi

Almanya Interzum Fuarında Samet mobilya yeni ürünleri

Interzum 2015 kapsamında, Çekmece Sistemleri kategorisine yepyeni bir soluk getiren” SMART FLOW” ’un yanı sıra   “ALPHA BOX ” ve Kalkar Kapak Sistemleri kategorisinde “ D-LITE LIFT “ ürünleri ile ‘İnovasyon Dünyası’nı mobilya sektörünün uluslararası temsilcilerine tanıtan SAMET, tüm ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.


SAMET, dünyanın en büyük uluslararası mobilya ve dekorasyon yan sanayi fuarı olarak 2 yılda bir Köln‘de düzenlenen ve uluslararası firmaların yeniliklerini tüm dünyaya duyurduğu Interzum’da SMART FLOW’un da aralarında bulunduğu 3 özel ürün lansmanı ile ‘İnovasyon Dünyası’nı tanıttı. 


SAMET, Interzum Fuarı’nda, çekmece sistemleri kategorisinde “SMART FLOW” ve “ALPHA BOX”; kalkar kapak kategorisinde ise “D-LITE LIFT” ürünlerini dünya mobilya aksesuar sektörü ile buluşturdu.


Lansmanın başrolü, üstün teknolojiyi mükemmel tasarım ve inovasyonla buluşturan, ince ve elegan yanak tasarımı ile eşsiz...