27 / 05 / 2024

Almashhadane Vip Class Gayrimenkul adres 

Almashhadane Vip Class Gayrimenkul adres 

Almashhadane Vip Class Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elhasan tarafından kuruldu.

Koru Vip Villaları'nda teslimler ilkbaharda!

Koru Vip Villaları projesinde teslimler ilkbaharda yapılacak. Peki Koru Vip Villaları'nda evlerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Atabay Gayrimenkul Gordion Class ödeme tablosu!

Atabay Gayrimenkul Gordion Class projesine 30 adet konut yer alıyor. Konutların 1 oda 1 salon olarak tasarlandığı Gordion Class projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Gordion Class Antalya'da yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!

Atabay Gayrimenkul'ün Antalya'da hayata geçirdiği Gordion Class projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Gordion Class projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Özdeş tarafından kuruldu.

Met Vip İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Vip İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özgütürk tarafından kuruldu.

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile MHD Alı Khaled tarafından kuruldu.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alı Khaled tarafından kuruldu.

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

Piremium Class Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Piremium Class Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muhammet HAsan Yılmaz tarafından kuruldu.

Makyajlı ve elektrikli; Mercedes-Benz B-Class 2023 tanıtıldı!

Bugün bir etkinlik düzenleyen Mercedes-Benz, makyajlanan yeni 2023 model B-Class otomobillerini tanıttı. İşte tüm detaylar...

Vip Confidenc Travel Turizm İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Vip Confidenc Travel Turizm İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de ortaklığında kuruldu!

Almashhadane Vip Class Gayrimenkul adres  Haberi

Almashhadane Vip Class Gayrimenkul adres 

Almashhadane Vip Class Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elhasan tarafından kuruldu.

Almashhadane Vip Class Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane...