02 / 05 / 2024

Almatı Uluslararası Otel Forumu ne zaman

Almatı Uluslararası Otel Forumu ne zaman

Türkiye Otelciler Federasyonu ( TÜROFED ) Yönetim Kurulu Üyesi ve de Aydoğan A.Ş. Genel Koordinatörü Gülçin Güner katıldı ve misafir sadakatı konusunda sunum yaptı.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

22 otel gerçek değerlerinin yarısına satıldı!

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, dün Uluslararası 10. Resort Turizm Kongresi'ne katıldı. Ateş, 2018-2020 döneminde 22 otelin satış sürecine katıldım. Otellerin gerçek değeri ekspetriz değerlerinin 2 katıydı. Otel varlık değerlemesi inşaat projesi kriterleriyle yapılmamalı" dedi.

Poklonnaya9 Residence Kompleksi'ndeki otel inşaatı 2023'te tamamlanacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR'un ortaklığında hayata geçireceği projede  Poklonnaya9 Residence Kompleksi'nin otel inşaatı 2023'te tamamlanacak. 

SO Moskova 2023'te açılacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR bugün, dünyanın en lüks life-style otel markalarından ‘SO/Hotels&Resorts’ markasının, Moskova’nın en prestijli komplekslerinden Poklonnaya9 Residence Kompleksinde açılması için imza attı.

Hilton Grubu Frankie'yi Susona LXR Otel'e taşıdı!

İlk kez Türkiye'de Türk sermayesiyle kurulmuş bir restoran markası, uluslararası bir otel zincirine franchise vererek ismini ve markasını kullandırmış. Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, Demirer'in markası Frankie'yi, Hilton Grubu'nun lüks otel sınıfında olan Susona LXR Otel'e taşımasını istemiş.

TAV Havalimanları'nın Kazakistan Almatı Havalimanı görüşmeleri devam ediyor! 

TAV Havalimanları Holding, TAV'ın ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyumun, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmelerine devam edildiğini açıkladı...

TAV'ın Almatı Havalimanı görüşmeleri devam ediyor!

​​​​​​​TAV Havalimanları Holdin ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyum, Kazakistan Almatı Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmeleri devam ediyor...

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

Hilton Bakırköy kapılarını açtı!

Uluslararası otel zinciri Hilton, İstanbul’daki 4’üncü otelini Bakırköy'de açtı. Toplam da 306 odası ile misafirlerini ağırlayacak otel, turizme her yönüyle hizmet vermeyi amaçlıyor.

Kayı İnşaat Cezayir'deki Constantine Otel'i tamamladı!

Faaliyet gösterdiği birçok sektördeki yatırımlarıyla uluslararası pazarlarda büyümesini sürdüren Kayı Holding, Cezayir'de hayata geçirdiği Constantine Otel'i tamamladı.

Accor Grubu Rixos’la masaya oturuyor!

Fettah Tamince, Fransa merkezli uluslararası otel zinciri Accor Grup’la masada. 20 ünlü markaya sahip Accor’la yapılacak anlaşmanın Berlin Turizm Fuarı’nda açıklanması bekleniyor.

Sakarya Best Western Premier Otel açılış için gün sayıyor!

Ani Otel İşletmeleri A.Ş tarafından Sakarya'da inşa edilen Sakarya Best Western Premier Otel açılmayı bekliyor. Toplam 131 odası ve 8 toplantı salonu bulunan otel, 5 yıldızlı uluslararası tek marka otel olma özelliğine sahip.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

Almatı Uluslararası Otel Forumu ne zaman Haberi

Almatı Uluslararası Otel Forumu ne zaman

Kazakistan’ın 2 milyon nüfusla en kalabalık şehri Almatı’da ilk kez düzenlenen Uluslararası Otel Forumu’na Alanya’dan Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydoğan A.Ş. Genel Koordinatörü Gülçin Güner katıldı ve misafir sadakatı konusunda sunum yaptı. Yoğun katılımın olduğu forumda 2 gün boyunca sunumlar ve panel şeklinde moderator eşliğinde konular tartışıldı.

Turizm alanında yeni projelerin sunumu, sektörde istihdam edilen personelin eğitim kalitesi, marka otelcilik avantajları, yeni trendler ve misafir eğilimleri hakkında görüşmeler yapan Güner, Azerbaycan  otelcileri adına forumda bulunan  başkanın sektörel eğitim alanında Türkiye’den destek istediklerini söyledi. Güner, “Destek talebini TÜROFED aracılığıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı’mıza ileteceğiz” dedi. Düzenlenen ödül törenine de katılan Güner, Kazakistan Otelciler ve Restorancılar Birliği yöneticilerine TÜROFED şilti hediye ederken TÜROFED adına aynı birliğin yönetiminden kültürel...