30 / 04 / 2024

Almeda Abazi kim

Almeda Abazi kim

Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti, bebeklerinin olacağını öğrendikten sonra ailelerinin oturduğu Çekmeköy’de 4 milyon 500 bin TL’ye villa aldı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin Beykoz'daki 8 milyon TL’lik villası!

Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ile oturmak üzere Beykoz’dan 8 milyon TL’ye havuzlu villa satın almıştı. Çiftin muhteşem evlerinden ilk görüntüler yayınlandı.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi kiracılarından kira almayacak!

Ezgi Mola’dan sonra ünlü çift Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi de, kiracılarından kira almayacaklarını açıkladı...

Tolgahan Sayışman'dan oğluna 6,5 milyon liralık villa yatırımı! 

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi oğulları Efehan geçtiğimiz Mayıs ayında dünyaya gelmişti. Çift, oğullarına yatırım olarak Beykoz’dan 6,5 milyon liralık bir villa satın aldı…

Tolgahan Sayışman Çekmeköy’deki evine spor salonu yaptırdı!

Oyuncu Tolgahan Sayışman, Çekmeköy’deki 4.5 milyon TL'lik lüks villasına eşi Almeda Abazi için 50 bin TL’lik spor salonu yaptırdı.

Tolgahan Sayışman Çekmeköy’de 4.5 milyon TL'ye villa aldı!

Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti, bebeklerinin olacağını öğrendikten sonra ailelerinin oturduğu Çekmeköy’de 4 milyon 500 bin TL’ye villa aldı.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, Zincirlikuyu'ya taşındı!

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, Los Angeles'ta evlenerek balayı için uzun süre Amerika'da kalmışlardı. Türkiye'ye dönen ünlü çift Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidansa taşındı.

Tolgahan Sayışman Miami’deki evi için eşya bakıyor!

Sevgilisi Almeda Abazi’nin ailesini ziyaret etmesini fırsat bilen oyuncu Tolgahan Sayışman, Miami’deki evi için harıl harıl eşya bakıyor.

Dükkanda kiracı varsa çevre temizlik vergisini kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince ödenmesi gereken vergiler arasında yer alan çevre temizlik vergisinin mükellefiyeti, binanın kullanımı ile başlıyor. Peki, dükkanda kiracı varsa çevre temizlik vergisini kim öder?

Konut tapu harcını kim öder?

Tapu harçlarını Harçlar Kanunu’na bağlı 4 sayılı tarifede belirtilen kişiler ödemek ile mükellef oluyor. Peki, devri gerçekleşen konut tapu harcını kim öder? Alıcı mı satıcı mı?

Veraset ilamını kim çıkarabilir?

Veraset ilamı, mirasçıları ve mirasçıların haklarını gösteren belge olarak karşımıza çıkıyor. İlam, Sulh Hukuk Mahkemesinin yanı sıra noterden de çıkarılabiliyor. Peki, veraset ilamını kim çıkarabilir?

2015 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan binalar, arsa ve araziler 1319 sayılı Kanun hükümlerine göre vergiye tabi tutuluyor. Peki emlak vergisi nasıl ödeniyor? 2015 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Apartman aidatından kim sorumlu?

Apartman aidatları kapıcı, bekçi, kaloriferci ve bahçıvan gibi ortak giderler için bağımsız bölümde ikamet eden kimselerden alınıyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartman aidatından kim sorumlu olur?

Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi, taşınmaz malların tümü için belediyeye ödenmesi gereken vergi oluyor. Peki bir eviniz olduğunu ve yıl içerisinde sattığınızı düşünelim. Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Almeda Abazi kim Haberi

Almeda Abazi kim

Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti, bebeklerinin olacağını öğrendikten sonra ailelerinin oturduğu Çekmeköy’de 4 milyon 500 bin TL’ye villa aldı.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Sayışman, taşınmanın ardından beş ay sonra doğacak oğlu için mobilya ve eşya alışverişine başlayacak. İkilinin, yeni yılla bebaber bakıcı araştıracağı konuşuluyor.

Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti, bebeklerinin olacağını öğrendikten sonra  Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi, sürpriz hamilelik haberinden sonra evlerini değiştirmeye karar verdi. Çift, aileleri Çekmeköy’de olduğu için oradan 4 milyon 500 bin TL değerinde dört katlı villa satın aldı.

İkili, Zincirlikuyu’daki dairesinden ay sonu taşınıp, yeni yuvasına geçecek.Mutlu çift, bahçeli ve havuzlu villanın bir katını tamamen bebeği için...