18 / 05 / 2024

Almond Hill konutları

Almond Hill konutları

Taş Yapı tarafından Acıbadem'de hayata geçirilen Almond Hill projesini www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar görüntüledi

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Hill Garden Hasköy konutları ne zaman teslim edilecek?

Samsun'da Köksallar İnşaat tarafından hayata geçirilen Hill Garden Hasköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 5 blokta 104 adet daire inşa edilecek.

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 

Zeray Dora Hill'in lansmanı yapıldı! Yüzde 10 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatıyla satışta!

Zeray Dora Hill projesinin lansmanı yapıldı. Projede konutların metrekare birim fiyatı 16 bin 750 liradan başlıyor ve yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

City Hill Sancaktepe satışa çıktı! 338 bin TL'ye!

Kahramanlı Grup güvencesiyle hayata geçirilen City Hill Sancaktepe satışa çıktı. Projede yer alan konutların fiyatları 338 bin TL'den başlıyor.

City Hill Sancaktepe Evleri fiyatlar!

City Hill projesinde konutların 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Kahramanlı Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor...

City Hill Kahramanlı Group fiyat listesi!

City Hill Konutları 1+1'den 3+1 olarak tasarlanıyor. Konut ve ticari alanlara yer verilen proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor...

Hill Kartal'da satışlar Körfez Geçiş Projesi ile arttı!

Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal'ın çevresinde yapılan dev yatırımlar projemizde hızlı satışa neden oldu. Şimdiden konutların yüzde 40'ını sattık” dedi.

Kurtköy Panorama Hill satış ofisi!

Kurtköy Panorama Hill satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kurtköy Panorama Hill Evleri'nde daire ve villa tipi konutlar bulunuyor...

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel 2018'de açılacak!

Çağdaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Çağlar, 2 yıl önce Yokuşbaşı Swissotel Residences Bodrum Hill projesine başladıklarını söylüyor. Söz konusu otelin 2018 yazında açması ve konutların da 2017 yazında teslim edilmesi planlanıyor.

Hill Kartal’da Nisan'a özel 4 yıl sıfır faiz fırsatı!

Almalar, İskurt ve Nergo ortak girişimiyle Kartal'da yükselen Hill Kartal’da nisan ayına özel kampanya başladı. Peşin alımlarda konutlar yüzde 10 indirimle satışa sunuldu. Vadeli alım seçeneğinde ise ödemeler sıfır faizle 48 ayda yapılabilecek.

Ihlamur Evleri Pelican Hill fiyat!

Ihlamur Evleri Pelican Hill fiyat listesi villaların konumlarına bağlı olarak değişiyor. Konutların minimum 445 metrekare büyüklükte tasarlandığı proje Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Almond Hill konutları Haberi

Almond Hill konutları



Almond Hill Acıbadem projesi havadan görüntüleri için...