28 / 04 / 2024

alo 181 hattından kaç kişi hizmet aldı

alo 181 hattından kaç kişi hizmet aldı

2014 yılı Eylül ayından bu yana tapu ve kadastro konusunda vatandaş aramalarını karşılamaya başlayan Tapu Kadastro Çağrı Merkezi Alo 181 hattından nisan ayında 11 bin 940 kişi hizmet aldı.

ALO 181'e 2023'ün ilk yarısında 640 bin 795 çağrı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ALO 181 Çağrı Merkezi ile 2023 yılının ilk yarısında 640 bin 795 çağrı kayda alındı.

DİKKAT: Deprem riski! Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli! Evinizin altından diri fay hattı geçiyor!

Dikkat...Dikkat... Deprem riski! Bu ilçelerde yaşayanlar yandı, çok tehlikeli... Evinizin altından diri fay hattı geçiyor...

Carrefour'da çamaşır deterjanları indirime girdi: 10 kg Rinso 149,90 TL'ye, 7 kg ALO 181,01 TL'ye düştü

Carrefour indirimlerine devam ediyor. Birçok ürünün fiyatları düşerken toz çamaşır deterjanlarında da fiyatlar indirime girdi. Rinso, OMO, ALO, Peros, Ariel gibi pek markada fiyatlar düştü. İşte Carrefour indirimli deterjan fiyatları...

MTA diri fay haritası güncellendi! Evinizin altından fay hattı geçiyor mu? Hemen bakın! Mart 2023 diri fay haritası...

50 bine yakın vatandaşın yaşamını yitirdiği ve binlerce binanın yıkıldığı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem riski gündem oldu. MTA diri fay haritası güncellendi! Evinizin altından fay hattı geçiyor mu? Hemen bakın! Mart 2023 diri fay haritası...

Konut fiyatları artıyor! İstanbul'da 'fay' hattından kaçışlar başladı!

Deprem korkusu sebebiyle İstanbullular şehir içinde “göç” etmeye başladı. Zemini kötü ve yapı stoku eski mahallelerden kaçışlar hızlandı. “Zemini sağlam” denilen ilçelerde de konut fiyatları yükseldi...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı! Konutlar fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacak!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada depremden etkilenen kentlerde rezerv konut alanlarının belirlendiğini dile getirerek, yeni konutların fay hattından en az 500 metre uzağa yapılacağını dile getirdi.

Yüzde 181 arttı, altından daha fazla değer kazandı!

Ukrayna savaşının başlamasıyla Rusya’nın doğal gazı kesmesinin ardından odun fiyatları tam yüzde 181 zamlandı!

İran Türkiye’ye doğalgazı kesti! İşte nedeni!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), yaptığı açıklamaya göre, İran-Türkiye Doğal Gaz Boru Hattından 2 - 9 Ekim arasında gaz akışının duracağını bildirdi.

Doğalgaz akışı 3 gün boyunca kesilecek! Son dakika haberi az önce geldi

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesinin bakımı nedeniyle 31 Ağustos’tan itibaren 3 günlüğüne doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı.

Gazprom’dan doğalgaz vanasını kapatıyor! İşte detaylar!

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesini doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı. İşte detaylar!

Azerbaycan ve Türkiye'nin küresel doğal gaz projesinde kapasite artırımına gidilecek

Azerbaycan doğal gaza talebin artması nedeniyle Güney Kafkasya Boru Hattı, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) ve Trans Adriyatik Boru Hattı'ndan (TAP) oluşan Güney Gaz Koridorunun potansiyelini genişletmeyi planlıyor.

Alo 181 ne işe yarar?

Çevre sorunları, hava, su, toprak, radyoaktif kirlilik, gürültü ve atık konulu şikayet ve ihbarlar bakanlığa iletebiliyor. Peki Alo 181 ne işe yarar? Alo 181 nedir? İşte Alo 181 şikayet hattı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı müjdesi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'ndan İstanbulluları sevindirecek müjde geldi...

alo 181 hattından kaç kişi hizmet aldı Haberi

alo 181 hattından kaç kişi hizmet aldı

7/24 hizmet verme esasına göre çalışan Çağrı Merkezini 7 bin 564 kişi bilgi edinme amaçlı olarak ararken, 3 bin 959 aramada online randevu işlemleri için gerçekleştirildi.


Vatandaşlar bu hizmetle tapu ve kadastro müdürlüklerinde sıra beklemeden almış oldukları randevu saatine göre işlemlerini çok kısa bir sürede çözebiliyor.


Kurumdan yapılan açıklamada online randevu almak için arayan vatandaşların oranı toplam aramaların yüzde 33’ünü oluşturdu.


En çok tapu işlemleri soruldu


Alo 181 hattına en çok sorulan konu Tapu İşlemleri hakkında olurken 44 şikâyet başvurusu, 64 Kadastro ve 63’te teknik işlem kaydı yapıldı.


İletişim hattına en fazla arama İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Bursa, Muğla, Tekirdağ, Konya, Gaziantep, Kocaeli illerinden yapıldı.


Çağrı Merkezi’nden vatandaşlara yapılan aramalar neticesinde % 94 memnuniyet oranına ulaşıldığı açıklandı.


TOKİ...