08 / 05 / 2024

Alp Gürkan satış

Alp Gürkan satış

TBMM’de kabul edilen kanun maddesiyle, Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’ın mallarına el koyan TMSF’nin satıştan elde edeceği gelir öncelikle Soma çalışanları için kullanılacak.

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul açıklaması!

Bugün temelinin atılacağı ve tören gerçekleştirileceği belirtilen çılgın proje Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. İBB’nin İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, temel atma töreniyle ilgili konuştu.

Qadraj Gözdağı satılık!

Pendik'in Gözdağı mevkiinde hayata geçirilen Qadraj Gözdağı satışa çıktı. Peki Qadraj Gözdağı satılık daire fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul’un yeni planlarına tepki!

Kanal İstanbul’un çevre düzeni planlarında bir kez daha değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün söz konusu değişiklik hakkında değerlendirme yaptı. 

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Turhal Gürkan Tarım Gıda Hayvancılık Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Turhal Gürkan Tarım Gıda Hayvancılık Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürkan tarafından kuruldu.

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kılıç tarafından kuruldu. 

Alp Güvenlik Sistemleri Gözetim Denetim ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Alp Güvenlik Sistemleri Gözetim Denetim ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Alperen Bingöl tarafından kuruldu. 

Alp Gürkan satış Haberi

Alp Gürkan satış


İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nda değişiklik yapan kanun tasarısının TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmelerinde 47 madde daha kabul edildi. Tasarıya 6 yeni madde ihdas edilirken, 6 madde de metinden çıkarıldı. Kabul edilen maddelerden biri, Soma’da 301 işçinin yaşamını yitirdiği maden işletmesinin sahibi Alp Gürkan’ı yakından ilgilendiriyor. TMSF geçtiğimiz günlerde, işadamı Korkmaz Yiğit’den olan alacakları nedeni ile, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’a ait 36 milyon lira değerindeki gayrimenkulleri satışa çıkarmıştı. Kabul edilen maddeye göre, yeraltı maden işletmeciliği yapan şirketlere ait malların TMSF tarafından el koyma ya da takip yoluyla satışından elde edilen gelirler, öncelikle söz konusu şirketlerde çalışmış olan işçilerin hak ettikleri kıdem tazminatları ve diğer ücret alacakları ödemesinde kullanılacak.


36 milyon liralık mülk


Ödemeler, TMSF tarafından söz konusu çalışanların...