21 / 05 / 2024

Alpay Özalan kanal istanbul

Alpay Özalan kanal istanbul

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Alpay Özalan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Karşıyaka Stadı yeniden ihaleye çıkacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, ihalesi ikinci kez iptal edilen Karşıya Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. KSK Yönetimiyle buluşan Özalan, “Bu stat her şartta yerine yapılacak” diye konuştu.

Nicoll, çevre dostu drenaj kanalının satışına başladı!

Kamusal kanalizasyon alanında faaliyet gösteren Nicoll, Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan Korur İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. aracılığı ile Türk inşaat sektörüne fayda sağlayacak alışılmışın dışında uzun, çevre dostu drenaj kanalının satışına başl

Yenicekent İletim Kanalı Projesi 26 Aralık'ta tamamlanacak!

Yenicekent İletim Kanalı Projesi 26 Aralık'ta tamamlanacak. Denizli'de Pamukkale, Sarayköy ve Buldan ovalarını su ile buluşturacak Yenicekent İletim Kanalı Projesi'nin tünel kazı çalışmalarının 26 Aralık'ta tamamlanacağı bildirildi.

Kocaeli'deki köy yollarına V kanal uygulaması yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yenileme çalışması yaptığı tüm köy yollarına V kanal uygulaması gerçekleştiriyor. V kanallar ile asfalt altı malzemelerinin aşınmasının da önüne geçiyor.

Kanal İstanbul güzergahı belli oldu mu?

Kanal İstanbul güzergahı belli oldu ve güzergaha dair alan bilgisi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kanal İstanbul güzergahı 2014 itibariyle nasıl ortaya çıktı? Kanal İstanbul güzergahı hangi ilçe ve mahallelerden geçiyor? İşte Kanal İstanbul güzergahı...

Kanal İstanbul güzergahı değişti!

Kanal İstanbul güzergahı değişti ve yeni Kanal İstanbul güzergahı yayınlandı. Kanal İstanbul güzergahı neden değişti? Kanal İstanbul güzergahı nasıl değişti? Kanal İstanbul güzergahı değiştikten sonra nasıl şekillendi? İşte yeni Kanal İstanbul güzergahı..

Kanal İstanbul güzergahı 2014!

Kanal İstanbul güzergahı 2014 yılında nasıl netleşti? Kanal İstanbul nerede yapılacak? Kanal İstanbul güzergahı belli oldu mu? Kanal İstanbul güzergahı hangi ilçelerden geçecek? Kanal İstanbul güzergahı hangi mahallelerden geçiyor? İşte cevaplar...

Kanal İstanbul resmi güzergah koordinatları!

Kanal İstanbul nerede? Kanal İstanbul güzergahı belli oldu mu? Kanal İstanbul güzergahı koordinatları neler? Kanal İstanbul nerede başlayıp nerede bitecek? Kanal İstanbul projesinin koordinatları neler? İşte Kanal İstanbul resmi güzergah koordinatları...

Kanal İstanbul projesinin resmi güzergahı!

Kanal İstanbul nerede yapılacak? Kanal İstanbul güzergahında hangi ilçeler var? Kanal İstanbul hangi mahalle ve köylerden geçecek? Kanal İstanbul projesinin koordinatları nedir? Kanal İstanbul projesi için vazgeçilen güzergah hangisi? İşte detaylar…

Yücel Çelikbilek, Kanal Riva'yı anlattı; Rotterdam projelerini inceledi!

Riva Deresi’nde doğayı koruyan, turizm ve ekonomiyi canlandıran bir kanal kurulmasını kapsayan “Riva Vadisi Çevre Koruma ve Bölgesel Kalkınma Projesi”nin maketi ve sunumu ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

Kanal İstanbul'da yıl sonuna kadar kazma vurulacak!

Türkiye, dünyayı kıskandıran milyar dolarlık projeleri tam gaz hayata geçiriyor. Dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi arasına girmeyi hedefleyen Türkiye'de 15 milyar dolarlık Kanal İstanbul'da yıl sonuna kadar kazma vurulması bekleniyor.

İZSU Genel Müdürlüğü, 23 yeni kombine kanal temizleme aracı satın aldı!

İZSU Genel Müdürlüğü, 25.5 milyon liralık yatırımla 23 yeni kombine kanal temizleme aracı satın aldı. Hem ekonomik ve hızlı, hem de çevreci olan yeni araçlarla 1 saat süren temizlik çalışması, 15 dakikaya inecek.

Alpay Özalan kanal istanbul Haberi

Alpay Özalan kanal istanbul

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Alpay Özalan yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul'u da engelleyemeyecekler" dedi.

'Ağlasalar da zırlasalar da Kanal İstanbul yapılacak'

Özalan'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: "Stratejik ve ekonomik yönden ülkemize büyük yarar sağlayacak. Muhalefet Türkiye'nin faydasına olan projelere her zaman karşı çıkmıştır. Binbir çeşit yalanla Kanal İstanbul'u karalıyorlar. Şimdiye kadar hiçbir projeyi engelleyemediler, Kanal İstanbul'u da engelleyemeyecekler. Ağlasalar da zırlasalar da Kanal İstanbul yapılacak."

Kanal İstanbul’un ilk özel projesi belli...