06 / 05 / 2024

Alpay Özgen kimdir

Alpay Özgen kimdir

İnşaat Mühendisi Prof. Dr. Y. Alpay Özgen kimdir? Alpay Özgen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alpay Özgen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Alpay Özgen..

Alpay Özgen kimdir?

İnşaat Mühendisi Prof. Dr. Y. Alpay Özgen kimdir? Alpay Özgen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alpay Özgen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Alpay Özgen..

İsmail Tüzgen kimdir?

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm zirvesi konuşmacılarından İsmail Tüzgen kimdir? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Marmara ve Doğu Anadolu Bölgeleri şube müdürü İsmail Tüzgen kimdir?

Özgen Nama kimdir?

Özgen Nama, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Sancaktepe Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama kimdir? İşte Özgen Nama'nın biyografisi...

Alpay Demirci kimdir?

Mimar Alpay Demirci kimdir? Mimar Alpay Demirci, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Alpay Demirci, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Alpay Demirci...

Leyla Özcan kimdir?

Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürlüğünü yürüten Leyla Özgen Özcan kimdir? Leyla Özgen Özcan ne zamandan beri Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürü olarak görev alıyor?

Alpay Çepni kim?

Aydınlı Grup İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni kimdir? Alpay Çepni ne zamandan beri Aydınlı Yapı bünyesinde? İşte Aydınlı Grup Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni'nin biyografisi...

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Alpay Özgen kimdir Haberi

Alpay Özgen kimdir

Alpay Özgen kimdir?

Alpay Özgen, 1942 yılında Konya’da doğdu. 1966 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi’nden mezun oldu. 1966- 1968 döneminde askerlik hizmetini tamamladıktan sonra 1969 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi Ahşap ve Çelik Yapılar Kürsüsü’ne asistan olarak atandı. 


1970-1971 ve 1980-1982 yılları arasında Federal Almanya’da, endüstride araştırmacı mühendis olarak çalışmalar yaptı. 1975 yılında aynı kürsüde doktorasını tamamladı. 


1991 yılında doçent, 1995 yılında da profesör olarak atandı. Halen Yapı Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. 


Çelik yapılar alanında kitapları, Türkçe ve yabancı dillerde makale ve bildirileri bulunmaktadır.


Evli ve iki çocuk...