13 / 05 / 2024

Alpay Sevim

Alpay Sevim

SVM Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile İstanbul Yeşilköy'de kuruldu. SVM Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Alpay Sevim tarafından açıldı.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Alpay Özalan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı.

Sevim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

Akayhan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akayhan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Yıldırım tarafından kuruldu.

Kocaeli'de ev sahipleri boş dairelerinin aidatını ödüyor!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu , pandemi nedeniyle boşalan evlerin aidatlarının ev sahipleri tarafından ödendiğini dile getirdi. 

Marmara City Turizm Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara City Turizm Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Sevim tarafından kuruldu.

İstanbul depreminde 242 bin bina hasar görecek!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim depreme hazırlık için öneride bulundu. Sevim, “İstanbul’u depreme hazırlamak hiç de zor değil. İstanbul’u depreme hazırlamak için kaynak yok değil" diye konuştu. 

Dutch Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dutch Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Sevim tarafından kuruldu.

Art İstanbul Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art İstanbul Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Olcay Yılmaz, Ezgi Sarıgül ve Tamer Alpay ortaklığında kuruldu.

Müstakil evlere ve arazilere talep arttı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, koronavirüs salgını sebebiyle okulların açılmamasının ev kiralamalarını epey azaldığını kaydetti. Hacıoğlu ayrıca kredi oranlarının düşmesiyle konut satışlarının yüzde 64 arttığını, bunun da sektöre ilaç olduğunu belirtti. 

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Abdullah Sevim: Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul depremi 9-10 şiddetinde olacak!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim beklenen İstanbul depremine dikkat çekti. Sevim, "1 milyon 600 bin binanın yaklaşık yüzde 60’ı riskli" dedi ve "Kanal İstanbul yapılırsa Küçükçekmece Gölü ile Marmara Denizi arasındaki alan, depremi 9-10 şiddetinde hissedilecek” dedi...

Koronavirüs sonrası emlak sektörü hareketlenecek!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, şehir dışı seyahat kısıtlamasının kaldırılmasından sonra emlak piyasasının hareketleneceğini belirtti...

Alpay Sevim Haberi

Alpay Sevim


SVM Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Alpay Sevim tarafından kuruldu.


SVM Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;  Danışmanlık Hizmetleri: Yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere; - Gayrimenkullerle ilgili proje analizleri yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak, en verimli ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak, yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek, yatırım ve performans değerlemelerinde bulunmak, pazar analizleri ve araştırmaları yapmak, pazarlama stratejileri belirlemek ve bu hizmetleri sunmak, bölge ekonomisi araştırmalarında bulunmak, proje yönetim Hizmetleri sunmak, gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hakların hukuki durumları ile ilgili analiz ve raporlama hizmetlerinde bulunmak. - Gayrimenkullerle ilgili ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizi boş arazi ve geliştirilmiş...