13 / 05 / 2024

Alper Derinboğaz kim

Alper Derinboğaz kim

Salon Architects kurucu ortağı Alper Derinboğaz, uluslararası bir prestije sahip olan İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen The Plan Awards 2015’te “Innovative Architecture” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Alper Derinboğaz kimdir?

Mimar Alper Derinboğaz kimdir? Mimar Alper Derinboğaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Alper Derinboğaz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Alper Derinboğaz..

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Türkiye’de bir ilk… Yepyeni bir lezzet: Az Şekerli Uludağ Portakallı Gazoz

Sıcak yaz günlerinde kim buz gibi bir gazoza hayır diyebilir ki… Gazoz deyince akla gelen marka da tabii ki Uludağ… Efsane Uludağ Gazozu’nu sevenler için artık yepyeni bir lezzet seçeneği daha var: Az Şekerli Uludağ Portakallı Gazoz…

Tapu harcını kim öder 2018?

Tapu harcı, emlak vergisi değerinden az olmamak üzere, beyan edilen devir ve iktisap bedeli üzerinden hesaplanıyor. Peki, tapu harcını kim öder 2018?

Tapu masrafını kim öder 2017?

Gayrimenkul devir işlemleri için ödenen tapu harcı, emlak vergisi değerinden az olmamak üzere, beyan edilen devir ve iktisap bedeli üzerinden hesaplanıyor. Peki, bu tapu masrafını kim öder 2017?

Antalya Green Hub projesi Antalya'ya değer katacak!

Y.Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub sürdürülebilir masterplan projesi, 1 milyar dolarlık yatırımıyla Antalya'ya yeni bir yaşam tarzı önererek kent için katma değer yaratmayı hedefliyor.

Antalya Green Hub projesi emlak fiyatlarını yükseltecek!

Y.Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub sürdürülebilir masterplan projesi, 1 milyar dolarlık yatırımıyla Antalya'ya yeni bir yaşam tarzı önererek kent için katma değer yaratmayı hedefliyor.

Antalya Green Hub projesi MIPIM'de görücüye çıkacak!

Yüksek Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub masterplan projesi dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM 2016’da tanıtılacak. Fuarda, R08.D24 no'lu Antalya Büyükşehir Belediyesi stantında tanıtılacak.

Büyükşehir ile Çankaya arasında ‘Ankara Boğazı’ çekişmesi!

‘Ankara Boğazı’ projesine, Mimarlar Odası ile Çankaya Belediyesi’nin dava açtığını söyleyen Başkan Melih Gökçek, “Alper Bey’e sitemimi bildireyim. Dava açmayacağız demişti ama dava açtı" dedi.

Mekanist Towers çevresel bağlamların ışığında tasarlandı!

Y. Mimar Alper Derinboğaz, mevcut kent dokularının ve çevre verilerinin ön planda olduğu, bağlamlarından kopuk olmayan ve kamusal alan vurgusu güçlü, çağdaş projeler tasarlıyor.

Kooperatif üyesi evini satarsa aidatı kim öder?

Bir kooperatif en az 7 ortak tarafından imzalanacak ana sözleşme ile kuruluyor. Kooperatif üyelerinin aidat gibi bazı sorumlulukları bulunuyor. Peki, kooperatif üyesi evini satarsa aidatı kim öder? Yeni üyenin aidat sorumluluğu nedir?

Alper Derinboğaz ARCHMARATHON 2015’te finalist olacak!

Mimarlığı farklı sanat dallarıyla birlikte ele alarak nitelikli ve farklı projelere imza atan Alper Derinboğaz, Akdeniz ülkeleri kapsamında düzenlenen ARCHMARATHON 2015’te finalist olarak davet edildi.

Alper Derinboğaz'a inovatif mimarlık ödülü!

Salon Architects kurucu ortağı Alper Derinboğaz, uluslararası bir prestije sahip olan İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen The Plan Awards 2015’te “Innovative Architecture” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Salon Architects İnovatif Mimarlık ödülü aldı!

Salon Architects kurucu ortağı Y.Mimar Alper Derinboğaz, The Plan Awards 2015’de “İnovatif Mimarlık” Ödülü’nü alarak uluslararası bir başarıya imza attı.

Alper Derinboğaz kim Haberi

Alper Derinboğaz kim


Salon Architects kurucu ortağı Alper Derinboğaz, uluslararası bir prestije sahip olan İtalyan mimarlık dergisi The Plan tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen The Plan Awards 2015’te “Innovative Architecture” kategorisinde ödüle layık görüldü. Dünyanın birçok ülkesinden, mimari, iç mimari ve masterplan ölçeğinde, 500’den fazla projenin katıldığı The Plan Awards 2015‘te Office Central, Aktif Strüktürler, CT Hukuk Bürosu ve Bolayır Evi projeleriyle finale kalan Derinboğaz, “İnovatif Mimarlık” kategorisinde büyük ödülü kazanarak önemli bir başarıya imza attı.


The Plan Awards 2015’te, toplam 18 farklı kategoride finale kalan projeler, 19-20 Mayıs tarihlerinde Avrupa’nın en büyük kongre merkezlerinden biri olan MiCo Milan’da gerçekleştirilen 2015 International Architecture Forum Perspective’de, uluslararası duayen mimarlardan ve tasarımcılardan oluşan 81 kişilik jüri karşısında yarıştı.


Kentle Bağ Kuran Kompleks: Office Central


Salon Architects’in...