13 / 05 / 2024

Alper Derinboğaz özgeçmiş

Alper Derinboğaz özgeçmiş

Mimar Alper Derinboğaz kimdir? Mimar Alper Derinboğaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Alper Derinboğaz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Alper Derinboğaz..

1940 yılında Adalar'daki yazlık evlerin kira bedelleri Boğaz'ı geçmiş!

1940 yılında, yazlık ev sahipleri yaz gelmeden kiraları artırmaya başlamış. Adalar ve Boğaz'ın çok talep görmesi fiyatların fırlamasına neden olmuş. 

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

SON DAKİKA DEPREMLER! 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika...

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan  depremleri izleyerek listelemeyi sürdürüyor. 28 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu? İşte son dakika depremler...

SON DAKİKA DEPREMLER! 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

25 Ağustos 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 25 Ağustos deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu? 23 Ağustos 2023!

Son dakika deprem açıklamaları ve AFAD ile Kandilli Rasathanesi tarafından sağlanan deprem listesi vatandaşlarca merak ediliyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 23 Ağustos 2023 son depremler!

DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika depremlerini yayınlamaya devam ediyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!

SON DAKİKA: 1 saatte peş peşe 5 deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu?

Son dakika, son bir saat içinde peş peşe 5 deprem meydana geldi. Peki, Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu? İşte ayrıntılar...

SONDAKİKA! Az önce deprem mi oldu? En son ne zaman, nerede deprem oldu? 22 Temmuz 2023 son dakika deprem!

22 Temmuz 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 22 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! Az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman deprem oldu? 21 Temmuz 2023!

21 Temmuz 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 21 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

SON DAKİKA DEPREMLER! 19 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 19 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Son dakika: Bugün deprem mi oldu? Az önce sallandık mı? En son deprem nerede oldu? 18 Temmuz 2023!

Kandilli ve AFAD son depremler listesi 18 Temmuz Salı günü için yayınlandı. Peki, az önce deprem mi oldu? Türkiye'de en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte ayrıntılar...

Son dakika! Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu! İşte AFAD'IN son depremler listesi...

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 27 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

Dikkat! Dikkat! Az önce deprem mi oldu? Son dakika depremler nereden öğrenilir?

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 26 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

Alper Derinboğaz özgeçmiş Haberi

Alper Derinboğaz özgeçmiş

Alper Derinboğaz kimdir?

1982 Ankara doğumlu olan C. Alper Derinboğaz 2004 yılında İTÜ Mimarlık Bölümü'nden Onur Derecesi ile mezun oldu. Fullbright Bursu'yla UC Los Angeles'ta yüksek lisansını tamamladı ve UCLA Yüksek Lisans ödülü aldı. 


Los Angeles ve İstanbul'da ekolojik kulelerden, kamusal yerleştirmelere farklı ölçeklerde proje mimarı olarak görev aldı. Birçok mimari yarışmada ödül aldı. Şu anda kişisel projelerin yanı sıra çeşitli üniversitelerde mimari tasarım stüdyosunda proje yürütücülüğü yapmakta ve dijital üretim teknikleri dersi vermektedir. 


Mimarlık pratiği Salon2 ve teknoloji geliştirme ofisi We Dream’in kurucu ortağı olarak çalışmalarına devam etmektedir.


Mimar Alper Derinboğaz projeleri..

Aktif Strüktürler - Akustik Formasyon (2011)

Silics (2011)

Performative Structures (2011)

Kendin Yap: Origadiz Pavyonu (2011)

Panorama (2011)

Gate_lab (2011)

Y Evi (2010)

Kayseri İç Kale Yenileme Projesi (2008)

Hernesaari Bölgesi Master Planı (2008)

Tokyo - LA Karması (2008)

Zauna (2008)

Başakşehir...