09 / 05 / 2024

Alperen Dekorasyon adresi

Alperen Dekorasyon adresi

Alperen Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sema Altunbaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, 2.Hakan Sokak 'ta kuruldu.

Alperen Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alperen Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sema Altunbaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, 2.Hakan Sokak 'ta kuruldu.

Asortie Mobilya'dan yaz için dekorasyon önerileri!

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu. Asortie Mobilya yaz dekorasyon önerileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Cengizler Dekorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cengizler Dekorasyon Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Rıza Cengiz, Erkan Cengiz tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan tarihinde kuruldu.

İkinci konut alımlarında yatırımın adresi İstanbul’a yakın bölgeler!

İkinci konut alımlarında kişilerin tercihleri ve eğilimleri üzerine bir inceleme yapan emlakjet.com’un araştırmasından ilginç sonuçlar çıktı. İkinci konut alımlarında yatırımın adresi İstanbul’a yakın bölgeler olarak belirlendi.

Parete Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parete Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nimet Eylül Çakar, İrem Devrim tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde kuruldu.

Pera Dekorasyon İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Dekorasyon İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Arpacı, Şener Durmuş, Mehmet Özay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Circles Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Circles Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullatif Bakrı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Başakşehir, Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi, Toros 2 Sitesi'nde kuruldu.

Banu Altay: Dekorasyon merakı sıfır evi yıktırıyor!

Konut alıcısının dekorasyon tercihleri ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Mimar Banu Altay, sıfır evleri bile adeta baştan inşa ettiklerini belirterek, "Dizilerden etkilenen çok, tavana TV yeni moda" dedi...

Menderes Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Limited Şirketi kuruldu!

Menderes Alperen Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Limited Şirketi, Menderes Alperen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Fatih, Nişanca Mahallesi, Ağa Çeşme Sokak'ta kuruldu.

Gold King Decorat Dekorasyon Mobilya ve İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold King Decorat Dekorasyon Mobilya ve İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Kulakcı tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu.

Umay Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Melek Çakmak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Evmambo’dan ilkbahara özel dekorasyon önerileri!

Evmambo ilkbahara özel dekorasyon önerileri sunuyor. İşte mekanlarını baharın enerjisi ile yenilemek ve daha canlı hale getirmek isteyenler için evmambo.com’un deneyimli uzmanlarından birkaç küçük öneri.

Kuzu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ercan Kuzu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı Caddesi'nde kuruldu.

Alperen Dekorasyon adresi Haberi

Alperen Dekorasyon adresi

Alperen Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sema Altunbaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, 2.Hakan Sokak'ta kuruldu. 


Alperen Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. -Her nevi yuvarlak, yassı ve lama demir, çelik, metal, paslanmaz çelik mamüllerinin alım, satım,ithalat ve ihracatını yapmak. Yuvarlak, yassı ve lama demir, çelik, metal mamüllerinin işlenmesi suretiyle ve saçtan muhtelif cins profil, soğuk demir, imalat, demir çekme haddeleme, konstrüksiyon tesisleri kurmak...