14 / 05 / 2024

Alpiş Group fuar

Alpiş Group fuar

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group geçtiğimiz günlerde başlayan Bursa İnşaat 2016 ve İRES Bursa Gayrimenkul fuarının yıldızı oldu.

45. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a yoğun talep! 26 Nisan'da kapılarını açıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 26 Nisan tarihinde kapılarını açıyor. ICA Group Türkiye Genel Müdürü Kemal Ülgen, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri için düzenlediği fuarlar ile her yıl binlerce yabancı yatırımcıyı yerli iş ortaklarıyla buluşturan Hyve Group, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 24 – 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u düzenliyor...

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

İsra Group V Orman projesini Körfezli yatırımcılara tanıttı!

Körfez bölgesinin önemli fuarları arasında yer alan Turkey Expo by Qatar fuarına katılan İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip projelerinden ‘V ORMAN’ı Körfezli yatırımcılara tanıttı.

Alpiş Aden House projesinde teslim 6 ay öne çekildi!

Alpiş Group’un İstanbul Caddesi üzerinde inşa ettiği Alpiş Aden House projesi hızla sürüyor. Teslimatı 6 ay öne çektiklerini belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “2018’in sonunda dairelerimizi teslim etmeye başlayacağız” dedi...

Aden House Bursa'ya değer katacak!

Alpiş Group, İstanbul Caddesi üzerinde bulunan kötü görünümü düzeltmek adına harekete geçti. 690 daireden oluşacak site, açılacak 22 iş yeriyle de istihdama büyük bir katkı sağlamış olacak.

Aden House Bursa projesinin temeli yarın atılacak!

Alpiş Group, İstanbul caddesi üzerinde yeni başlayacağı Aden House projesinin temelini yarın saat 14:00'da atılacak.

Alpiş Group Aden House projesine başlayacak!

Aralık ayından önce projeyi teslim etmeyi hedefleyen Alpiş, Yalova Yolu üzerinde 300 milyon liralık Aden House projesine başlayacak.

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor!

Yapı sektörünü bir araya getiren Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor. Fuarcılık şirketi ITE Group, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı- Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir’i düzenliyor.

Alpiş Group'tan 250 milyon liralık proje!

Bursa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Alpiş Group, büyümeye devam ediyor. Firma, Yeni Yalova üzerinde 250 milyon liralık proje hayata geçirecek.

Bursa Silva Balat projesi yükseliyor!

Alpiş Group tarafından 3 ay önce temeli atılan Silva Balat projesi inşa ediliyor. Proje 356 daire ile 23 işyerinden oluşuyor.

Alpiş Group fuar Haberi

Alpiş Group fuar

Ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda başlattığı Tuana Evleri projesiyle fark yaratan Alpiş Group fuarda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 6 Nisan tarihinde geniş bir katılımla açılan ve 285 firmanın birbirinden görkemli stantlarıyla yer aldığı fuarda Alpiş İnşaat fark yaratıyor. 


356 daire 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesinin görkemli standıyla fuarda yer alan Alpiş İnşaat, yerli yatırımcıların ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Ekonominin lokomotifi olarak tabir ettiğimiz inşaat sektörü gerek ülke gerekse de Bursamızda önemli bir ivme yakaladı. 285 firmanın katıldığı bu fuarda sektörün Bursa'da geldiği noktayı gözler önüne seriyor. Biz İMSİAD olarak uzun zamandan beri bu fuarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Fuar şu ana kadar umduğumuzdan iyi...