16 / 05 / 2024

Alpiş Group proje

Alpiş Group proje

Bursa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Alpiş Group, büyümeye devam ediyor. Firma, Yeni Yalova üzerinde 250 milyon liralık proje hayata geçirecek.

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Yusufbey Group Yapı Teknolojileri İnşaat Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusufbey Group Yapı Teknolojileri İnşaat Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Koncuk tarafından kuruldu.

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de NSS Group Proje ve Tesis Yön. İnş. San. ve Tc. Ltd. Şti. tarafından kuruldu.

Ourı Group Gayrimenkul Ve Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ourı Group Gayrimenkul Ve Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anas Rafat Ourabı tarafından kuruldu.

Yfa Group İnşaat Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yfa Group İnşaat Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çiftcibaşı ve Ali Topaktaş ortaklığında kuruldu.

Bosphorus Group Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Group Proje Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Samır Isgandarov kuruldu.

Asat Group Proje Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asat Group Proje Yapı Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Şahin ve Aylin Tunca tarafından kuruldu.

Dikey Group Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dikey Group Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dikey Group Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Taş tarafından kuruldu.

Mkb Group İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkb Group İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şimşek ve Rüstem Hayvalı ortaklığında kuruldu. 

Esc Group Mühendislik Elektrik Taahhüt Enerji Proje İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esc Group Mühendislik Elektrik Taahhüt Enerji Proje İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Yel tarafından kuruldu.

Akkuş Group'tan Beylikdüzü'ne 3 yeni proje!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

Alpiş Group proje Haberi

Alpiş Group proje

Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, geçen yılı yüzde 40 büyümeyle kapattıklarını belirterek, bu yıl büyük bir projeyi daha hayata geçireceklerini söyledi. Yeni Yalova Yolu üzerinde hayata geçecek 250 milyon liralık projede son hazırlıkların yapıldığını ifade eden Karaalp, "Bursa'ya değer kazandıracak, tüketicinin de alım gücünü sarsmayacak konutlar ürettiklerim kaydetti. Karaalp, "3 ay önce temelini attığımız 'Silva Balat' projesi yükseliyor. 


Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini, bitiş tarihinden 3 ay önce tamamladık. Foresta Evleri'nin yanında yükselen Silva Balat, toplam 72 dairelik bir proje. 2017-2018'deki toplam ciro hedefimiz 400 milyon lira" dedi. 


EV ALMANIN TAM ZAMANI 

Yeni Tip İmar Yönetmeliğinin 30 Haziran'da yürürlüğe gireceğini dile getiren Karaalp, "Son 3-4 ayda devlet ciddi önlemler aldı. KDV...