04 / 05 / 2024

alpiş grup arap lara konut

alpiş grup arap lara konut

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda 292 dairelik yeni bir projeye start verdi.

Arap yatırımcı Kanal İstanbul çevresinde arsa bakıyor!

Kanal İstanbul projesini bekleyenelerin kazanacağını ifade eden Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Arap yatırımcıların çılgın proje çevresinde arsa baktığını belirtti. 

Arap iş adamları, Bursaspor'un stadını ziyaret etti!

Ortadoğu Turizm Seyahat Acentaları Derneğinin (OTSAD) organizasyonu ile çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Bursa'ya gelen bir grup Arap iş adamı, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nı gezdi.

Arap yatırımcılarından Karadeniz'e milyarlık yatırımlar!

Arap yatırımcılar Türkiye’ye akın etti. Dubaili Armada Grup, Trabzon’da 1 milyar dolar yatırımla ayyıldız konseptinde otel, kongre merkezi ve marina inşa edecek. Suudi Emaar ise Karadeniz’e ‘Disneyland’ı getirmeyi planlıyor.

Alpiş İnşaat'ın konut projeleri Suudi Arabistan'da satılacak!

Suudi Arabistan'ın sanayi ve ekonomi şehri Yanbu'nun Valisi Musaad Al Sulaim ile Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bandar Fahad Al Fehaid ve Yan bu Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı'ndan oluşan heyet Alpiş Group'u ziyaret etti.

Yusuf Ziya Yılmaz Arap yatırımcılara Samsun'u anlattı!

Samsun’da arazi satın alıp turizme yönelik yatırımlar yapmayı hedefleyen Ortadoğu ülkelerinden bir grup Arap yatırımcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Alpiş Group Arap yatırımcılar için konut yapıyor!

Alpiş Group, yapacağı Tuana Evleriyle yerli müşteriler kadar Arap turistleri de hedefliyor. Yalova yolundaki araziye yapılan sitede 292 daire ve 23 işyeri bulunuyor.

Arap yatırımcılar rotayı Karaköy'e çevirdi!

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesiyle yatırımcıların dikkatini çeken Karaköy, şimdi de Arap yatırımcıların radarına girdi.Dünyaca ünlü Arap fonu gestekli bir grup, meşhur Zürafa Sokak'ta bulunan araziler için Türkiye'deki bir firmaya yetki verdi.

Doğu Karadeniz'e Arap şehri kurulacak!

Doğu Karadeniz'in merkezi Trabzon'a, Dubai merkezli Armada Grup tarafından Arap şehri kurulacak. Çalışmalar için şirket yetkilileri Trabzon'a gelip temaslarda bulunmaya başladı.

Trabzon'da mini Arap şehri kurulacak!

Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi Trabzon'da bir Arap şehri kurmak istediklerini belirterek, hem potansiyeli hem kamu desteğini görmek için geldiklerini söyledi.

Yooistanbul Arap yatırımcılara tanıtıldı!

DIGICOM Grup şirketlerinden biri olan Say Yapı Teknoloji, körfez ülkelerinden önemli yatırımcıların katıldığı Türk-Arap Zirvesi'nde, yooistanbul, Starlife Silivri Villaları ve tarihi Sandoz Yalısı projelerini tanıttı.

E7 Grup, Emlak Fuarı'nda Arap yatırımcıların ilgi odağı oldu!

İnşaat, enerji, turizm ve yapı market sektörlerinde faaliyet gösteren E7 Grup, 11 Eylül’de başlayan ve 14 Eylül tarihine kadar devam edecek olan Emlak Fuarı'nda Arap yatırımcılarla sıcak temaslarda bulunuyor.

Jamila Öztürk: Arap demek para demek!

Ortadoğulu gayrimenkul devi Maknoon Emlak Fuarı’nda gövde gösterisi yaptı. Grup Genel Müdürü Jamila Öztürk “Arap demek para demek. Türk gayrimenkul sektöründen ciddi pay alacağız” dedi.

Foresta Balat Bursa'da lüks yeniden tanımlandı!

Lansman fiyatları ile 1 Aralık'ta satışa çıkan Foresta Balat, daha ilk haftada en çok tercih edilen proje haline geldi. Alpiş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "Foresta Balat kazandıracak"dedi....

alpiş grup arap lara konut Haberi

alpiş grup arap lara konut

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda 292 dairelik yeni bir projeye start verdi. Dairelerin yanı sıra 23 dükkânın da olacağı Tuana Evleri, Yalova Yolu'na değer katacak. 


Alpiş Group tarafından Yeni Yalova yolunda /A yapımına başlanan "Tuana Evleri" projesinin basın lansmanı yapıldı. Bursa inşaat sektöründe önemli projelere imza atan Alpiş Group yeni projesi Tuana Evleri'ni tanıttı. Yeni Yalova Yolu'nda yapımına başlanan projenin tanıtımında Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, Alpiş İnşaat Genel Müdürü Kerim Karaalp, Alpiş İnşaat Ortadoğu Ülkeleri Satış Sorumlusu Abdülhakim Özalp ve projenin mimarı Hasan Sözüneri yer aldı. Projenin yapıldığı bölgede kurulan satış ofisi ve ömek dairede basın mensuplarıyla buluşan Sertaç...