28 / 04 / 2024

Alsa 24 İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Alsa 24 İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Alsa 24 İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Rıza Sardoğan ve Nihat Gökcegöz ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 16 Mart'ta Beyoğlu, Örnektepe Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat sektörüne demir fiyatları damga vurdu! 1 ton inşaat demiri 24 bin 800 TL oldu!

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden olan demir, gelen zamlarla sektöre damgasını vurdu. İstanbul'da ince demirin 1 ton fiyatı 24 bin 800 TL oldu.

İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi kasımda 71,24 puana geriledi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Kasım 2023 sonuçları belli oldu. Bileşik Endeks, kasımda bir önceki aya göre 0,06 puanlık düşüşle 71,24 puana geriledi. 

Rusya'da inşaat sektörü yüzde 24 büyüdü!

Rusya'nın inşaat sektörü yüzde 24 büyüdü. İnşaat sektörüne ilişkin konuşan Rusya Başbakan Yardımcısı Marat Husnullin inşaat malzemelerindeki artışa dikkat çekti. 

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi 

Son zamanlarda inşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrası demir fiyatları dip seviyelere kadar geriledi. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 24 Şubat 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına haftanın başından itibaren peş peş zamlar geldi. Gelen zamlarla demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? Güncel demir fiyatları kaç lira? 24 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Bauhaus inşaat yalıtım malzemeleri ne kadar? 24 Ocak 2023 fiyat listesi…

İnşaat ve ev malzemeleri satan Bauhaus yalıtım malzemeleri de satıyor. Bauhaus’ta yalıtım malzemeleri ne kadar? İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi….

İnşaat demir fiyatlarına zam şoku! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 24 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları uzun zamandır düşerken dün zam şoku yaşadı. İnşaat sektörünü derinden etkileyen demir fiyatları yükselirken, 1 ton demir fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen uçtu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları inşaat sektörünü zam haberleri ile sallamaya devam ediyor. Demir fiyatlarına art artda zam gelmeye başladı. Gelen zamlarla birlikte  demir fiyatları resmen uçtu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 24 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

24 Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

24 Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Keskin tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Lokman Hekim İnşaat'ın sermayesi 36 milyon TL'ye ulaşacak!

Lokman Hekim İnşaat, yasal işlemler tamamlandıktan sonra bedelsiz hisse dağıtımı gerçekleştirecek. Şirketin mevcut 24 milyon TL olan sermayesi yüzde 50 artarak 36 milyon TL olacak.

Alsa 24 İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Alsa 24 İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Alsa 24 İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Rıza Sardoğan ve Nihat Gökcegöz ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 16 Mart'ta  Beyoğlu, Örnektepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Alsa 24 İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT ALANINDA a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı...