19 / 05 / 2024

Alsancak Dalgakıran Projesi

Alsancak Dalgakıran Projesi

Alsancak’taki Dalgakıran Projesi’ni revize ettiklerini dile getiren İTO Başkanı Ekrem Demirtaş “Pasaport İskelesi, kıyıdaki yat yanaşma yerleri ve seyir terası platformunu kaldırıldık” dedi.

Nef Koruköy'de 60 ay vade 1.49 faiz fırsatı! Peşinde 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla!

Türkiye'nin rekor kıran projesi Nef Koruköy 3. etapta 60 ay vade 1.49 faiz fırsatı ve peşin ödemelerde 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. İşte Nef Koruköy 3. etap ile ilgili ayrıntılar...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

Gloria Alsancak fiyat!

Gloria Alsancak projesi satışa sunuldu. Gloria Alsancak projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Gloria Alsancak fiyat bilgisi ve proje detayları...

Gloria Alsancak nerede?

Gloria Alsancak projesi satışa sunuldu. Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gloria Alsancak nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gloria Alsancak satışta! Yeni proje! 

İzmir'in kalbi Alsancak'ta yükselen Gloria Alsancak projesi satışa çıktı. Projede yer alan 1+1'lerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor...

Gayrimenkulde mevcut ekspertiz uygulaması değiştirilmeli!

MAKFED Başkanı Adnan Dalgakıran, COVID-19'un ekonomik etkileriyle mücadeleye ilişkin tavsiyelerde bulundu. Dalgakıran, "Gayrimenkulde mevcut ekspertiz uygulamasının değiştirilmeli" dedi..

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve tartışmalara konu olan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor. O tarihten itibaren Kabataş iskelesinden vapur seferleri başlayacak.

Mahmut Özgener: Dalgakıran'da süre uzatılsın!

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, düzenlenen meclis toplantısında Oda ve İzmir ile ilgili taleplerini sıraladı. Özgener,  Dalgakıran Projesi'nde sözleşme süresinin uzatılmasını talep etti.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, startı verilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi kapsamında 2950’nolu adada bulunan hak sahipleri bir araya geldi. Vatandaşların sorularını yanıtlandıran Demircan, proje hakkında bilgiler verdi.

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dalgakıran ve Sertan Aydın ortaklığında kuruldu. 

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

12 soruda Folkart Vega projesi!

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında Şaraphane bölgesinde inşa ediliyor. İşte 12 soruda Folkart Vega projesi...

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

Alsancak Dalgakıran Projesi Haberi

Alsancak Dalgakıran Projesi

İzmir Ticaret Odası (İTO) Alsancak Pasaport'taki 'Dalgakıran Projesi'ni revize etti. Kıyıdaki yat yanaşma yerleri ve seyir terası platformu kaldırıldı, Pasaport İskelesi ve yüzer dalgakıran projeden çıkarıldı. Pasaport İskelesi mevcut haliyle hizmet vermeye devam edecek. Yat kapasitesi bir semt marinası ölçeğine, yükseklik ve yoğunluk yarıya indirildi. İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, 2012 yılında üst kullanım hakkını aldıkları tarihi Pasaport Limanı Dalgakıranı ile ilgili İzmir Pasaport Limanı Turizm Dönüşüm Projesi üzerinde İTO'nun çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İTO'nun anlaşmaya vardığı projenin 2014 yılında İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nca kabul edilmediğini hatırlatan Demirtaş, "2015 yılında projeyi revize ettik. Revize edilen proje Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nca uygun görüldü ve Kıyı Kanunu kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunuldu. Şimdi proje tekrar...