04 / 05 / 2024

Alsancak Stadı sağlam mı

Alsancak Stadı sağlam mı

İzmir'de Göztepe ve Karşıyaka'ya yapılması planlanan 15'er bin kişilik iki stadın nereye inşa edileceği tartışmaları devam ederken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Alsancak Stadı'yla ilgili şok bir karar aldı.

Ali Erten'den Alsancak Stadı açıklaması!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erten Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Her şeye rağmen süreç aynen devam edecek, sağduyu galip gelecek ve Alsancak Stadı her şeye rağmen yapılacaktır" diye konuştu.

Meclis, Alsancak Stadı için olağanüstü toplanacak!

Alsancak Stadı'nın yapımına olanak sağlayacak 1/1000 ölçekli imar planlarını karara bağlamak için Büyüşehir Belediye Meclisi'ni 31 Ekim Pazartesi günü olağanüstü toplantıya çağırdı.

Alsancak Stadı'nın arazi devri talebine onay geldi mi?

Alsancak Stadı'nı yenilemek için başlatılan çalışmalar kapsamında arazi devri talebine "önce projeyi görelim" diyen İzmir Büyükşehir'e proje yollandı. Aradan 100 gün geçti cevap veren olmadı

Alsancak Stadı'nda inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Karşıyaka ve Göztepe statlarına karşı olan Başkan Kocaoğlu, yıkımı tamamlanan Alsancak Stadı'nın Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devri için 95 gündür adım atmadı. Böyle olunca stat inşaatı başlatılamadı

Ankara'daki yapılar çok sağlam inşa ediliyor!

Yaşanan acılar sonrası ülke çapında yerleşen deprem bilinci, deprem kuşağı üzerinde yer almamasına karşın Başkent Ankara'da da yapıların çok daha sağlam inşa edilmesini sağladı.

Alsancak Stadı'nda son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak stadı arazisi içindeki 4239 metrekarelik hissesini, bedelsiz devretmesini isteyen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne, "önce projeyi getir" cevabını verdi.

Alsancak Stadı bilmecesi!

Alsancak Stadı’nda yıkım çalışmaları tamamlanırken İzmir Büyükşehir Belediyesi, stat arazisi içindeki hissesini, bedelsiz devretmesini isteyen Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne, "Önce projeyi getir" cevabını verdi.

Alsancak Stadı’ndaki yıkım çalışmalarında son durum ne?

İzmir’de, Kurtuluş Savaşı sonrası Yunanistan’a taşınan Panianios Kulübü’nün 1910’da kullanmaya başladığı ve 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı’ndaki yıkım çalışmalarında sona gelindi.

Alsancak Stadı'nın hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı'ndaki yıkım çalışmalarında sona gelindi. Emektar satta hafriyat çalışmaları da tamamlanmak üzere.

Güneşli Sağlam Park ulaşım!

İnşaat çalışmalarının 2015 yılının Mart ayında başlandığı proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Güneşli Sağlam Park ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor.

Sağlam Park Güneşli'de teslimler 2016'da!

Sağlam İnşaat imzası ile 105 daire olarak Güneşli'de yükselen Sağlam Park Güneşli projesinde lansman öncesi döneme özel ilk 10 daire için cazip bir fırsat sunuluyor.

Sağlam Park Residence satılık daire fiyatları!

Sağlam İnşaat tarafından İstanbul’un en önemli lokasyonlarından Güneşli’de hayata geçirilen , 105 daireden oluşuyor. İşte Sağlam Park Residence satılık daire fiyatları...

Sağlam Park Güneşli satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Sağlam Park Güneşli satılık daire teslimleri 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Alsancak Stadı sağlam mı Haberi

Alsancak Stadı sağlam mı

Depreme dayanıklı olmadığı ve çökme riski taşıdığı iddialarıyla sık sık gündeme gelen emektar tesiste yaklaşık 15 gün önce yapılan testler sonucunda tribünlerle idari binanın yıkılma tehlikesinin bulunduğu ve tesisin derhal boşaltılması kararlaştırıldı. Sezonun başlamasına günler kala alınan karar futbol dünyasına bomba gibi düştü. 


Tesiste 6 Ağustos'ta yapılan depreme dayanıklılık testinin ardından ellerine, "Müsabaka oynamaya uygun değil" raporunun geldiğini belirten İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, "Durumu Türkiye Futbol Federasyonu'na da ilettik. Tesis can güvenliği sağlamıyor. Stadın bitişiğinde kullandığımız il müdürlüğü binasını da derhal boşaltacağız. Acil olarak kendimize yer arıyoruz" dedi. Stadın durumuyla ilgili İzmir Valiliği'yle de görüşen Tatlısu, şöyle devam etti:


Açık ve kapalı tribünün temeli yok!


"Hem açık tribün, hem de kapalı tribün için gelen raporlar korkunç....