05 / 05 / 2024

Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen

Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen

Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, kentsel dönüşüm sürecinde riskli olduğu tespit edilen binalarla ilgili itirazların 7 üyeli komisyona yapılabileceğini söyledi

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten KKM, dolar, altın ve borsayla ilgili peş peşe açıklama geldi! İlk olarak borsaya girecek olanlara seslenen Memiş, hangi seviyelerden yatırım yapılması gerektiğini açıklayarak altın, dolar ve KKM ile ilgili açıklamalar yaptı.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Altın ve doları olanlar dikkat! 9 gün sonra Türkiye'de bu yaşanacak! Şimdi bakın

Elinde altın ve doları olan ya da parasını TL cinsinden biriktiren vatandaşlara yönelik dikkat çeken bir uyarı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 Eylül'de ekonomi paketini açıklayacak, bu durum da fiyatları doğrudan etkileyecek.

Yatırımcılar dikkat! Altın ve gümüş yükseldi, platin düştü!

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Altın ve gümüş güne yükselişle başlarken platin değer kaybetti. Platin bugün kaç para?

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serbent Mühendislik Danışmanlık Taahhüt Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Altınay tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

TİGEB Yapı ve Ticaret Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

TİGEB Yapı ve Ticaret Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli Ahmet Kaya, Hakan Göksel, Kasım Güneş Öner, Memduh Erdoğan ve Ömer Altınparmak ortaklığında kuruldu.

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Alt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dönmez, Cemal Baba ve Seval Gür ortaklığında kuruldu. 

Altı Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altı Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Caner Altıparmak, Mehmet Salih Şenel ve Yusuf Delibaş ortaklığında 375 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Terme'ye 15 milyon liralık alt yapı yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Terme ilçesinin alt yapısına neşter vurduklarını ve 3,5 yıl içinde 15 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen Haberi

Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen


Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, 'NTV'ye Sorun' programına konuk oldu. Canlı yayında kentsel dönüşüm ile ilgili merak edilenleri Jülide Ateş'e anlatan Gürgen, Ekim ayında 30 noktada aynı anda başlayacak kentsel dönüşümde İstanbul, İzmir ve Bursa'nın ön plana çıktığını ifade etti.


Riskli binaların tespitinin sonrasında itirazların 7 üyeli komisyona yapılabileceğini belirten Gürgen, başvuru masrafının olmayacağını açıkladı.


Vatandaşlar risk tespiti yaptırmazsa ne olur?

"Öncelikle huzur içinde yaşayamazlar. Tespit yaptırmazlar ve evleri, riskli alan içinde ise kendi belirlediğimiz noktalarda tespit yapılmasını isteyeceğiz. Yapılmazsa Bakanlık devreye girecek."


Bina riskli ise ancak vatandaşlar, binalarını yıktırmak istemiyorlarsa?

"Lisanslı kurumlar tespit yapacak. Bu kurumların teknik raporlarında şüphe varsa vatandaşlar, Bakanlık tarafından oluşturulan Komisyon'a müracaat edebilirler.


Komisyon tamamen bağımsız mı?

"7 komisyon üyesinin 4'ü öğretim üyelerinden oluşuyor. Üniversitelere yazı...