07 / 07 / 2024

altan bilim

altan bilim

Türkiye’de örnek sayılabilecek Nişantaşı City’s ve İstinye Park’ın bu anlayışla yapıldığını belirten Altan Bilim Mimarlık Kurucusu Altan Bilim “Geleceğin trendi mahalle tarzı AVM’ler olacak” dedi...

ViaPort Park Bravo mağazasını Mimar Altan Bilim tasarladı!

Perakende mağazaları iç mimarisinin önde gelen isimlerinden Altan Bilim Mimarlık Kurucusu Yüksek Mimar Altan Bilim, son trendlere uygun olarak tasarladığı Via Port Park Bravo Mağazası’nı teslim etti.

Altan Bilim : 2013 yılı mimaride eskiye dönüş yılı olacak!

Sektördeki 30 yıllık deneyimi ile perakende mağazacılığı iç mimarisi alanında adından söz ettiren, Altan Bilim Mimarlık Kurucusu Altan Bilim, perakande mağazalarında 2013 iç mimari trendleri hakkında tüyolar verdi.

Samsun Bilim Merkezi ve Planetaryum 2017'de bitecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "TUBİTAK ile gerçekleştirmiş olduğumuz protokolle yapılacak olan ’Samsun Bilim Merkezi ve Planetaryum’ inşaatı çalışmalarına başlandı" dedi.

İzmir Bilim ve Teknoloji Parkı imar planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi, Tekeli Mahallesi İzmir Bilim ve Teknoloji Parkı Teknoloji Geliştirme Bölgesine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 11 Mayıs'ta askıdan inecek...

Altan Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altan Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsuni Çolak, Nurettin Ekin Biter, Cem Savaş Yıldırım tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu.

İbrahim Karaosmanoğlu Kocaeli Bilim Merkezi'ni inceledi!

Kocaeli Bilim Merkezinin açılışına çok az bir zaman kala, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu geleceği bilim insanların yetişmesinde katkı sağlayacak bu etkin projeyi yerinde inceledi.

Mustafa Çelik'ten Bilim Merkezi müjdesi!

İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, merkezin mayıs ayı sonunda açılacağını kaydederek, "Yapımı son aşamaya gelen Bilim Merkezi'nde incelemelerde bulunduk" dedi

Doğa Mavişehir 3 Bilim Okulu 2015-2016 eğitim yılında açılacak!

Doğa Koleji'nin inşa ettiği İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu; 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında açılacak. 5000 metrekarelik bir arsa üzerine yapılandırılan İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu'nda 67 derslik yer alacak.

Doğa Koleji Ataşehir 3 Bilim Okulu ne zaman açılacak?

Doğa Koleji bilim okullarının arasına yenisini ekliyor. 2015 - 2016 eğitim öğretim döneminde açılacak olan yeni bilim okulu Ataşehir'de yer alıyor. Bilim okulunda 40 derslik bulunuyor.

İzmit Başiskele Bilim Okulu 2015-2016 eğitim yılında açılacak!

Doğa Koleji'nin yeni bilim okulu Doğa Koleji İzmit Başiskele Bilim Okulu 2015 - 2016 eğitim öğretim döneminde kapılarını açacak. Doğa Koleji İzmit Başiskele Bilim Okulu toplam 65 derslikten meydana gelecek.

Şişecam 40 milyon TL'ye Gebze'de bilim ve teknoloji merkezi kurdu!

Şişecam Topluluğu, 40 milyon TL’lik yatırımla Gebze - Çayırova’da kurduğu Şişecam Bilim ve Teknoloji Merkezi, rakiplerin ve cam sektörü araştırmacılarının büyük ilgisini çekti..

Gebze Bilim ve Sanat Merkezi yapım işi ihalesi 4 Mart'ta!

Gebze Bilim ve Sanat Merkezi yapım işi Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Mart 2015 tarihinde ihaleye çıkarılıyor. Söz konusu iş 200 günde tamamlanacak.

Doğa Bornova Bilim Okulu 2015-2016 eğitim yılında açılacak!

Doğa Koleji İzmir Bornova Bilim Okulu'nun 2015 - 2016 eğitim yılında açılışını yapması planlanıyor. Doğa Koleji İzmir Bornova Bilim Okulu, 48 derslikten meydana gelecek.

Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi ve Cumhuriyet Panoraması ne durumda?

Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi ve Cumhuriyet Panoraması'nda planlama çalışmaları devam ediyor. Henüz başlanmayan Ataşehir Çocuk Bilim Müzesi ve Cumhuriyet Panoraması projesinin tamamlanma tarihi de belirlenmedi.

Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi 3 ay sonra açılacak!

2015 Mayıs'ta açılması hedeflenen Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi; TÜBİTAK ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde hayata geçiriliyor. Bilim merkezinde 60 ayrı aktivite alanının olması hedefleniyor...

altan bilim Haberi

altan bilim

                               

Perakende mağazaları iç mimarisi alanında önde gelen isimlerinden Altan Bilim Mimarlık, mahalle tarzı AVM’lerin geleceğin konsepti olacağını belirtti. AVM anlayışını değiştirecek, alıcının daha mutlu alışveriş yapmasını sağlayacak, göze de oldukça hitap eden bu AVM stili, belirli yörelerin ona has özelliklerini taşıyor.


Altan Bilim Mimarlık, geleceğin konsepti mahalle tipi AVM’leri anlattı. Türkiye’de örnek sayılabilecek Nişantaşı City’s ve İstinye Park’ın bu anlayışla yapıldığını belirten Altan Bilim Mimarlık Kurucusu Altan Bilim “Geleceğin trendi mahalle tarzı AVM’ler olacak” dedi.  


Alıcıların AVM’lerde bu sayede daha çok zaman geçireceğini de belirten Bilim “Geleneksel AVM müşteri kitlesini baz aldığımızda alışılagelmiş kapalı ve soğuk mekanlarda dükkan dükkan dolaşıp, yemek...