10 / 05 / 2024

Altay Coşkunoğlu

Altay Coşkunoğlu

Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye ile Ataşehir 'de, Altay Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

6 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşınca borsa coştu! Seçim öncesi borsa nasıl bir seyir izleyecek?

Geçen hafta İyi Parti lideri Akşener’in altılı masadan ayrılmasıyla siyasi arenada tansiyonun yükselmesi borsayı olumsuz etkilemişti. Bugün yeniden uzlaşma ortamının doğması ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6 liderin anlaşması borsayı yeniden hareketlendirdi.

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

Co Concept Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Co Concept Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Erman Çorumluoğlu tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu, Narlıdere-Fahrettin Altay Metro hattını inceledi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir ziyareti kapsamında yapımı devam eden Narlıdere-Fahrettin Altay Metro inşaatında incelemelerde bulundu. 

Arapoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arapoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul için beni bir kişi ikna edemez!

Kanal İstanbul'un 2011'de seçim vaadi olarak ortaya atıldığını ifade eden İBB Başkanı İmamoğlu, "İstanbul'un coğrafyası böyle bir değişimi kaldıramaz. Bakın bu bir dayatmadır. 1 milyon 150 bin nüfus oluşturuluyor kanalın etrafında. Beni bir kişi ikna edemez kardeşim" dedi...

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosunda tempo artıyor!

Türkiye'nin en güçlü raylı sistem ağına sahip kenti İzmir, yeni bir metro hattına daha kavuşmanın heyecanını taşıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 milyar 27 milyon TL'ye ihale edilen F. Altay-Narlıdere metrosunun şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Altay Alsancak Stadı için geri sayım!

İzmir'de yapımı devam eden Altay Alsancak Stadı'nda çalışmalar hız kesmiyor. Başkan Özgür Ekmekçioğlu, altyapı ile ilgili önemli projelerden bahsetti. 

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Eroğlu Holding’in DNM şirketine ödül!

Strauss&Co, Eroğlu Holding’in DNM fabrikasını sınıfının en iyisi seçti. Levi’s’ın Red Tab Women serisi “Best in Class Mill” ödülünü aldı.

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ural Altay İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi İsmail Somuncu ve Volkan Eroğlu ortaklığında 16 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmir Altay Alsancak Stadı için geri sayım başladı!

Yeni Altay Alsancak Stadı’nın yapımı için geri sayım başlarken, Altaylı taraftarlar proje üzerindeki isteklerini Başkan Özgür Ekmekçioğlu’na iletti.

Ekşioğlu Rtm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Rtm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Süleyman Kamil Altunışık, Nihat Ekşi ve Tuncay Coşkun ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Altay Coşkunoğlu Haberi

Altay Coşkunoğlu

Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, Altay Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1-İmalat, inşaat ve tüketim sektörünün ihtiyacı olan, her tür ve büyüklükte, imalata yarayan veya nihai tüketim malı olarak kullanılabilen makineler ile bunların yedek parçaları, aksesuar, aksam ve aparatları imalatını, alımını, satımını, ithalatını ve  ihracatını yapmak.   2-Şirket yürürlükteki mevzuat çerçevesinde güneş, rüzgar, su. kömür, gaz ve sıvı yakıtları kullanmak suretiyle elektrik enerjisi üretecek, bunun için her tip ve büyüklükte santraller ve tesisler kuracak, işletmeye alacak, kurulu bulunan hazır tesisleri satın alacak, kiralayacak, kiraya verecek, devir alacak. başkalarının ürettiği elektriği satın alacak, ürettiği ve dışarıdan aldığı elektriği toptan veya perakende satış lisansı...