02 / 05 / 2024

Altay Fon Token

Altay Fon Token

Süper Lig ekipleri arasında yer alan Altay-Icrypex iş birliğiyle üretilen ve 13 Eylül 2021 tarihinde ön satışa çıkarılmış olan 28 milyon 710 bin Altay Fan Token tükendi.

FOY Token 16 milyon TL'lik vurgunla battı!

Ankara Kuşu olarak kripto para borsasında işlem gören FOY Token'in 16 milyon TL'lik vurgunla battığı iddia edildi.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Maltepe Altayçeşme 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Maltepe ilçesi, Altayçeşme Mahallesi, 16761 ada, 53 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının planları onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattı için hazırlanan imar planları onaylandı. 

Engin Altay'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Canan Sakarya bugünkü köşesinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Canan Sakarya'nın o yazısı...

Fon Epoksi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fon Epoksi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Çiftci tarafından kuruldu.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon inşaatları başladı!

İzmir'de yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon çalışmaları başladı. 

Bitexen, Sakaryaspor ve Sivasspor'un token arzını gerçekleştirdi!

Bitexen, 11 Ekim 2021 Pazartesi günü Sakaryaspor'un SKRY Token'ının arzını gerçekleştirdi. SKRY Token'ın ön satışı, 4 ay kilitli kalma ve kilitsiz tercihleriyle yapıldı.

Edis Fan Token saatler içerisinde tükendi!

Başarılı popçu Edis ve kripto para borsası ICRYPEX iş birliğinde çıkarılan Edis Fan Token saatler içinde tükendi.

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Adana Demirspor Token arzını başlattı!

Geçtiğimiz günlerde Token arzını başlayan Adana Demirspor kulüple taraftar arasında köprü görevi üstlenmeyi amaçlıyor. 

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun yüzde 82'si tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, inşaatı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hakkında açıklamalarda bulundu Soyer, metro hattının yüzde 82'sinin tamamlandığını dile getirdi.

Altay Fon Token Haberi

Altay Fon Token

Süper Lig ekipleri arasında yer alan veve Icrypex iş birliğiyle üretilmiş olan 13 Eylül 2021 tarihinde de ön satışa sunulan 28 milyon 710 bin Altay Fan Token tükendi.

Icrypex tarafından yapılan açıklamada, Altay Fan Token'ın ön satış için ayrılan kısmının 60 saat içinde satıldığı bildirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ön satış sürecindeki fiyatı 0,80 TL şeklinde sunulan Altay Fan Token iş ortaklarına 23 milyon TL gelir sağlamış oldu.

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Icrypex Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Gökalp İçer, kısa zamanda 23 milyon TL hacim oluşturan Altay Fan Token'ın 17 Eylül tarihinde 1 TL üzerinden halka arz edileceğini kaydetti.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Altay Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, "60 saat gibi kısa bir sürede satılan her bir Altay Fan Token’ın başarımızda büyük bir etkisi olacak. Ön...